İkinci yarıda oynanan 4 karşılaşmanın üçünde oynayıp, bir maçta sarı kart cezası nedeniyle oynayamayan Engin Aktürk, ikinci yarıdaki yükselen performansını sürdürüyor.
Boluspor'un tecrübeli oyuncusu Engin Aktürk Samsunspor maçında sahada basmadık yer bırakmadı. Rakip ataklarda defans da kritik müdahalelerle yerinde hamleler yapan tecrübeli oyuncu, hırsıyla Samsunsspor maçında dikkat çekenlerdendi.
Ligin ilk yarısında inişli çıkışlı bir performansla fazla etkili bir futbol ortaya koyamayan Engin, ligin ikinci yarısı ile adeta başka bir kimliğe bürünerek kendini bulan oyuncu oldu. Belek kampında da çok çalışıp ikinci yarıda Boluspor'a en çok katkıyı yapacak oyuncuların başında geleceğini yaptığı röportajlarla söyleyen Engin, ikinci yarının 4 haftası geçmesinin ardından formunun üstüne giderek koyup alkışı almaya devam ediyor.
Samsunspor ile oynanan zorlu karşılaşmada alınan üç puanla birlik de takım arkadaşları gibi sahada savaşan Engin, Samsunspor maçının ikinci yarsındaki performansı adeta göz kamaştırıyor. Şampiyonluk yolunda bir bir merdivenleri çıkan Boluspor'da Engin, ligin bundan sonraki haftalarda yine bu formuyla isminden çok söz ettireceğe benziyor. Tecrübeli oyuncu maçın son bölümlerinde ise yaptığı el hareketleri ile tribünleri hareketlendirip oturmamalarını, kendilerini desteklemelerini istemesi de başka bir güzel görüntüydü.