Gazetemiz Köşe Yazarı Recayi Çağlar, Maksadını aştı mı acaba, kral çıplak mı” başlıklı köşe yazısı ile son günlerde AK Parti'de yaşanan gelişmeleri çarpıcı bir şekilde değerlendirdi. AK Parti'de yerel seçimlerin yaklaşmaya başlaması ile herkesin birbirini harcamaya çalıştığını belirten Recayi Çağlar, Sizler; şehri, siyaseti yönetenler böyle yaparsanız, böyle davranırsanız, Ömer Faruk Deligöz'e kızma hakkınız olamaz. Her ne kadar AKP Siyaset Akademisi varsa da, siyasetin okulu yok. Her şey yaşanarak öğreniliyor” ifadesini kullandı.
Köşe yazısında, Şu ana kadar Bolu'nun yetiştirdiği kaç bürokrat harcandı” diye soru yönelten recayi Çağlar, Sağlık'ta yaşanan gelimeşleri değerlendirerek, CHP Milletletvekilinin satır aralarını okumasına kimse kızmasın. Bu millet cahil değil. Zaten onlarda görüyor olanları. İktidar partisi Bolu teşkilatı olarak hasta ziyaretlerinde, açılışlarda, köy gezilerinde bir aradasınız ancak bulduğunuz her fırsatta, birileri üzerinden kendi içinizdeki savaşı aşikâr kamuoyuna yansıtıyorsunuz. Ben bunun bilerek ve isteyerek yapıldığına artık inanıyorum” dedi.
Çağlar yazısında; Ne oldu son aylarda? Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken herkes birbirini harcamaya mı çalışıyor. İl Başkanı Sn. Ömer SAYIN'ın basın açıklamasındaki bir cümlesini sonuna kadar destekliyorum. O kendi üzerinden başkalarının ve partisinin yıpratıldığına inanması. Sizler, şehri siyaseti yönetenler böyle yaparsanız, böyle davranırsanız, Ömer Faruk DELİGÖZ'e kızma hakkınız olamaz. Her ne kadar AKP Siyaset Akademisi varsa da, siyasetin okulu yok. Her şey yaşanarak öğreniliyor. ‘Ateş olmayan yerden duman tütmez', bu ateşi siz yaktınız. Daha duman yeni tütmeye başladı. Birilerinin bu dumandan ziyadesiyle etkileneceği kesin. Bu unutulmamalı” ifadelerini kullandı.
Recayi Çağlar'ın köşe yazısı 5'ini sayfada