Bolu Bağışçılar Vakfı, çevrenin korunması ve iklim değişikliği konulu projeler için "Çevrenin Korunması Hibe Programı" başlatıyor.
Bolu'nun çevre ve doğasının korunmasına katkıda bulunmak ve iklim değişikliğinin önlenmesine ve olumsuz etkilerine uyum sağlanmasına destek olmak için sivil toplum kuruluşlarını harekete geçirmeyi hedefleyen Bolu Bağışçılar Vakfı bunun için çalışma başlattı.
Konu hakkında STK'ların proje geliştirme ve yürütme kapasitelerini arttırmasını isteyen Vakıf, önce sivil toplum kuruluşlarını konuya ilişkin bilgilendirecek daha sonra projeler bekleyecek.
HİBE PROGRAMI TANITIMI VE PROJE YAZIMI ÇALIŞTAYI
Hibe programının tanıtılması ve projeler yazılırken dikkat edilecek hususlar konusunda sivil toplum kuruluşlarının bilgilendirilmesi amacıyla 12 -13 Temmuz 2014 tarihlerinde Bolu Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda çalıştay düzenlenecek. Çalıştaya her STK'dan en fazla iki kişi kabul edilecek.
Çalıştaya katılım için yapılacak olan başvurularda ad, soyad, temsil edilen kurum ve iletişim bilgilerinin belirtilmesi gerekiyor. Başvurunun info(5)bbv.org.tr adresine en geç 8 Temmuz 2014 günü, saat 17.00'ye kadar yapılması gerekiyor.
HİBE PROGRAMINA BAŞVURU
Talimatlar ve başvuru formları www.bbv.ore.tr adresinden indirebilecek ve ilgili dokümanlar doldurarak başvurular en geç 15 Ağustos tarihine kadar info(5)bbv.org.tr adresine iletebilecek.
Hibe programı hakkında merak edilenler ise en geç 1 Ağustos 2014 tarihine kadar info(5>bbv.org.tr adresine e-posta ile iletebilecek. Sorular toplu olarak en geç 8 Ağustos 2014 tarihinde cevaplanacak.