2015-2016 futbol sezonu bugün oynanacak olan Kayseri Erciyesspor-Boluspor karşılaşmasıyla resmen başlıyor. Kırmızı beyazlılar, Kayseri'ye galibiyet için gidiyor. Boluspor teknik direktörü Özcan Bizati, ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

Kayseri'ye galibiyet için gidecekleri ifade eden başarılı teknik adam; Sonuna kadar elimizdekiyle en iyisini oynayacağız. Saha içinde %100 mücadeleyi vereceğiz. İlk maçlar her zaman ortadadır. Kimin galip geleceği, kimin berabere kalacağı, yenileceği belli olmaz. Bizde galibiyet için gidiyoruz. Her oynanmamış maç 3 puandır benim için” ifadelerine yer verdi.

Bizati sözlerine şöyle devam etti: Burada hoca değişikliği hakikaten iyi olmadı. Sezon başının bir hoca ile çalışılması en mantıklısı, en düzgünüdür. O bağlamda transferlerin yapılması gerekir. Bizden önce hocanın ayrılmasından sonra hakikaten köklü bir değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Bazı oyuncularımızı gönderdik. Yeni oyuncular alıyoruz. Oynatacağımız format ile ilgili. Henüz takımı oluşturamadık. Gelecek oyuncularımız olacak. Belki bu hafta ilk 11'de oynayacak oyuncularımızı henüz 1 hafta antrenman yapmış olacağız. Yeni katılan olacak. Bizim dezavantajımız şu oldu. Alabileceğimiz oyuncuların çoğu gitti. Ama iyi oyuncular almaya çalışıyoruz. Bolu'nun bünyesine, bizim mantalitemize uygun oyuncular almaya çalışıyoruz. Bazı takımların bütçeleri çok rahat, çok iyi. 100 bin Euro'ya alabileceğimiz bir oyuncuya 300-375 bin Euro teklif edebiliyorlar. Bu da bizim için dezavantaj. Ama şu da bizim için güzel bir şey. Burada herkes başarıyı istiyor. Bolu şehri başarıyı istiyor. Yönetimimiz başarıyı istiyor. Teknik heyetimiz,futbolcular başarıyı istiyor. O anlamda çok güzel bir birlikteliğimiz var. Ciddi bir havamız var. Ben daha önce çalıştığım takımlarda bu havayı yakalamamıştım. Ön taraftaki oyuncularımı çok geç transfer ettik. Oyuncularında gitmesiyle, oyuncu bulamamaktan kaynaklanan sebeplerden dolayı öndeki oyuncularımı geç aldık. Edward geç geldi. Reis'in aşırı kilolarının olması bizi sıkıntıya soktu. Onlara kilo verdirme sıkıntısı vardı. Belki bu oyuncuların oturmasıyla birlikte 3-4 hafta alacak. İşin gerçeği sezon başı takımların 6-8 hafta çalıştığını düşünürsek, biz 1 hafta daha takımla çalışıyoruz. Bu bir mazeret değil. Çünkü benim kişiliğimde mazeret üretmek yoktur. Sonuna kadar elimizdekiyle en iyisini oynayacağız. Saha içinde %100 mücadeleyi vereceğiz. İlk maçlar her zaman ortadadır. Kimin galip geleceği, kimin berabere kalacağı, yenileceği belli olmaz. Bizde galibiyet için gidiyoruz. Her oynanmamış maç 3 puandır benim için. Şehirde birliktelik sağlandıktan sonra neden hedefe oynanmasın. Ama hedefe oynamakta ben oynamak istiyorum, ben oynayacağım demekle olmuyor. Birliktelik gerekiyor. Yönetimin, futbolcuların, bizlerin yalız bırakılmaması gerekiyor. Bu bağlamda olduğu zaman işimiz biraz daha kolay olacak.” Haber Merkezi