Oğuz Çetin; O transferde bugünlerde neticeye kavuşur…”
“HER MAÇ, FİNAL MAÇI HÜVİYETİNDE OLACAKTIR”
Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, kırmızıbeyazlıların kamp yaptığı Antalya Belek'te, birçok konuda özel açıklamalarda bulundu. Sanica Boru Elazığspor Kulübü'nü şiddetle kınayan Çetin; İskender hiçbir yere gitmiyor” dedi.
Çetin sözlerine şöyle devam etti:
“Takımızda böyle güzel bir ortamda birlikte olmak, her gün beraber olmak bizim futbol düşüncelerimizi onlara aktarmak açısından çok önemli. Bu çok önemli dönemi en iyi şekilde uyguluyoruz. Burada asıl olan, oyucuların çalışmaları içindeki motivasyonları, istek ve arzuları. Çok istekliler, çok canı gönülden çalışıyorlar. Ben ve oyuncularım biliyoruz ki, ikinci yarı itibariyle oynayacağımız her maç, final maçı hüviyetinde olacaktır. Bu bilinçle çok ciddi, yüksek konsantrasyonla antrenmanlarımızı sürdürüyoruz.”
“O MAÇ TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI OLDU”
Tecrübeli Teknik Direktör ilk yarının son karşılaşması olan Gaziantep Büyükşehir karşılaşmasının, kendisi açısından en büyük hayal kırıklığı olduğunu dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: Benim için en büyük hayal kırıklığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasıdır. Ankaragücü'nün arkasından Buca ve Trabzon maçları vardı. O maçlarda oyuncularım yüksek motivasyonla istediklerimi yerine getirmeye çalıştılar. Gaziantep maçında oyuncularım bundan uzaktılar. Oyun felsefemiz aslında sıfır hatayla oynayabilmek. Gol yemeyen bir takım yaratıp ama maçın her anında gol atabilecek bir takım olmaya çalışıyoruz. O maç tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.”
“HEDEFE DOĞRU YÜRÜMEK İSTİYORUZ”
Çetin, Antrenmanlarda konuştuğumuzu pratikte de uyguluyoruz. Gidişattan son derece memnunum. Takım olarak başarılı olabilmemiz için, bütün olmamız gerekiyor. Hücum ve savunmada, bunu becerebilen bir Boluspor olmalı; çok yüksek tempolu maçlar oynayacağız. Bu maçları en iyi şekilde geçip, hedefe doğru yürümek istiyoruz” dedi.
“ALANYA MAÇINA ÇOK ÖNEM VERİYORUM”
Boluspor Teknik Direktörü Oğuz Çetin, ligin başlamasına bir hafta kala Adana Demirspor karşılaşması öncesi, Alanyaspor karşılaşması bizim için ciddi bir sınav olacaktır” dedi.
Çetin sözlerine şöyle devam etti:
“Hazırlık maçları açısından da, süre kısa olduğu için ve süre içinde de takımın fizik gücünü artırmak istediğim için, iki tane hazırlık maçını uygun gördüm. Birini Erzurum'a karşı oynadık. O daha çok antrenman hüviyetinde olan bir maçtı. Ama asıl maç, bizim gerçek durumumuzu ortaya koyacak maç; Alanyaspor maçı. Hem stat ortamında oynayacağız hem de daha ciddi bir rakibe karşı oynayacağız. Bu maç benim için önemli bir gösterge olacaktır. Antrenmanlarda ciddi yüklemeler yaparken, yeri geldiği zaman oyuncularımızla rejenerasyon çalışmaları da yapıyoruz. Aslında Alanyaspor karşılaşmasına bir lig karşılaşmasına çıkacakmış gibi hazırlanıyoruz. Son lig haftasına girmeden önce de oyuncularımızın performansları ile ilgi elimize veriler geçmiş olacak.”
“KADROMUZ İTİBARİYLE, BUNU YAPMAK DURUMUNDAYDIK”
Deneyimle Teknik Adam, ilk yarının ardından kırmızı-beyazlı ekip ile yollarını ayıran oyuncularla ilgili de samimi açıklamalar yaparak şunları dile getirdi: Öncelikli olarak, 26 kişilik bir kadroya sahiptik. Bu kadro geniş bir kadroydu. Aynı mevkilerde çok fazla oyuncu vardı. Bunu çok açık yüreklilikle dile getirmek istiyorum. Dışarıda bıraktığım oyuncular, kaliteli oyunculardı. Ancak kadromuz itibariyle, bunu yapmak durumundaydık. Gönderdiğimiz oyuncuların hepsi, gittikleri takıml