PTT Birinci Ligde son hafta kümede kalarak derin bir nefes alan Boluspor camiasında sesizlik devam ediyor. Gelecek sezon 50'inci yılını kutlayacak olan Boluspor'da, 2014-2015 sezonunda takımın başına kimin getirilecegi merak konusu. Kamuoyunda bir çok ismin adı kırmızı beyazlı kulüple beraber anılırken, yönetim kurulu içinde farklı isimler ortaya atılarak durum değerlendirmesi yapıldığı belirtiliyor.
Boluspor 2013-2014 sezonunun son haftasında aldığı 3 puanla ligde kalırken, 2014-2015 futbol sezonu içinde sesizlik devam ediyor. Yönetimin takımın başına kimi getiriceği merakla beklenirken, kamu oyunda da bir çok isim gündeme düşerek haber kirliliği yaratılıyor. Geçtigimiz günlerde Mustafa Reşit Akçay, Metin Diyadin, Cihat Aslan, Osman Özköylü ve Reha Erginer isimleri kamuoyunda konuşulan isimler olmuştu.
Gelecek sezon 50'inci yılını kutlayacak olan Boluspor'da yönetim kurulu karar aşaması için sık sık iştişare toplantıları yaparken, gündeme gelen isimler arasında hiçbir hocanın ön plana çıkmadığı gelen haberler arasında. Bir çok yönetici ilk olarak hoca belirlemede adeta seferberlik ilan ederken, yapılan toplantılarda hoca isimleri üzerinde duran yöneticiler, farklı isimleri ortaya attıkları sızan bilgi.
Geçen sezonun ortasından beri bir çok kez ismi Boluspor ile anılan Reha Erginer ismi sıkça telafuz edilirken, yönetim kurulunun kararını vermesinden önce bir çok ismin masaya yatırması bekleniyor. Hafta sonu oynanacak olan PTT Birinci Lig finali maçına kadar Boluspor yönetiminin bekleme kararı aldığı ifade ediliyor.