AK Parti'de yeni Gençlik Kolları Başkanı'nın tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında birlik-beraberlik mesajları veridi, İl Başkanı Ömer Sayın, Bundan sonra birimize yapılanı hepimize yapılmış sayacağız” dedi.
Ömer Faruk Deligöz'ün yerine Gençlik Kolları Başkanı olarak göreve başlayan Taha Furkan Sönmezel'in kamuoyuna tanıtılması amacıyla AK Parti İl Binası'nda bir basın toplantısı düzenlendi. Ancak toplantıya İl Başkanı Ömer Sayın'ın yanı sıra, Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu ve Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın'ın da katılmasıyla sergilenmek istenen birlik-beraberlik görüntüsü ortaya çıktı.
“GELECEĞİMİZE HAYIRLI OLSUN…”
Toplantıyı gençlik Kolları Başkanlığı'nda yaşanan görev değişikliğini aktararak başlayan İl Başkanı Ömer Sayın, 40 gün önce Ömer Faruk Deligöz'ün görevinin sonlandığını hatırlatarak, Taha Furkan Sönmezel geçtiğimiz hafta Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı. Partimize, Bolumuza ve geleceğimize hayırlı olsun” dedi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun katılımıyla ilk ‘Siyaset Akademisi' programını yaptıklarını ifade eden Ömer Sayın, Bolu'da siyaset yapmak isteyen, memleketini ve geleceğini düşünenlere yönelik önemli bir adım atıldı” şeklinde konuştu.
“ASILSIZ HABERLERE CEVAP…”
AK Parti Teşkilatı olarak bir arada olduklarını ve bu birliktelik ile kamuoyunda yer alan haberlerin asılsız olduğunun ortaya çıktığını vurgulayan Ömer Sayın, Şu an hepimiz bir aradayız. Bugüne kadar AK Parti Teşkilatı ile ilgili birçok haberler basında yer aldı. Sorun varmış gibi lanse edildi. AK Parti'de siyasetin merkezinde ‘insan' vardır. Bizim için makam ve mevkiiler sadece bir amaçtır. Hiçbir zaman araç olmayacaktır” dedi.
“BASINDAN GÜÇ ALMAK İSTİYORUZ”
Bundan sonraki süreçte AK Parti Teşkilatı ile yerel basının Bolu'nun menfaatleri doğrultusunda birlikte hareket etmesi gerektiğini, basının itici güç olmasını istediğini belirten Ömer Sayın, Bundan sonra basından, bizim yapamadıklarımızı, beceremediklerimizi söylemesini, bizi iteleyerek hizmet etmemizi sağlamasını istiyoruz. Basının bize çalışmalarımızda moral vermesini istiyoruz. Basın olarak bize ayna tutarak yapamadıklarımız, göremediklerimizi söyleyin” ifadesini kullandı.
“HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRAYACAKLAR…”
Muhakkak AK Parti'de de kimi zaman kırgınlıkların yaşandığını söyleyen Ömer Sayın, hiç kimsenin aynı fizyolojik yapıda olmadığını vurguladı. Sayın, Bizler makine değiliz. Aynı fizyolojik yapıda değiliz. Farklı fikirler ile kimi zaman kırgınlıklar olabilir ama bu bir tartışmanın veya ayrışmanın sebebi değildir. Aksine farklı fikirler bizi başarıya götürecektir. Bizim ayrışma noktasında olduğumuzu düşünenler hayal kırıklığına uğrayacaklardır” dedi.
ALTI ÇİZİLEN CÜMLE!
Ömer Sayın, Basın ile ilişkimiz bundan sonra seviyeli olacak, seviyeli davranacağız. Bundan sonra bizden birine yapılan yanlış hepimize yapılmış olacaktır” diyerek basın toplantısına katılanların dikkatini çekti. Bu söylem üzerine odaklanan basın mensupları yönelttikleri sorular ile kullanılan ifadeyi biraz daha açmaya çalıştı. Basın mensuplarının, Sizlerden biri bir basın mensubuna hakaret ettiğinde de aynı birlikteliği koruyup yaptığınız yanlışı kabul edecek misiniz” şeklindeki sorusuna Ömer Sayın ‘evet' diyerek cevap verdi.
<