Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bolu Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Köroğlu Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrenciler ile sohbet eden Vali Özçimen, Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizin rahatı için çok çalışmalıyız. Sizler ne kadar iyi yetişirseniz bizlerde istikbale umutla bakarız” dedi.
Bolu Valisi İbrahim Özçimen YURT-KUR'a bağlı Köroğlu Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan üniversite öğrencileriyle bir araya geldi. Ziyarette Bolu Belediye Başkan Vekili Haluk İnceler, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bolu Bölge Müdürü Şerafettin Çilkara, Köroğlu Erkek Yurt Müdürü Ayşe Çamlıoğlu, yetkililer de hazır bulundu.
Vali Özçimen yemekhaneye gelerek yemek almak için sıraya giren öğrencilerle ayaküstü sohbet etti. Kendisi de öğrenciler ile birlikte sıraya giren Vali Özçimen, pirinç pilavı, taze fasulye ve yoğurttan oluşan akşam yemeği menüsünü aldı.
Çeşitli bölümlerde okuyan öğrencilerin masasına oturan Vali Özçimen onlarla yemek yiyerek, sohbet edip sorunlarını dinledi.
Köroğlu Erkek Yurdu hakkında bilgiler veren Yurt Müdürü Ayşe Çamlıoğlu, yurdun kapasitesinin 464 olduğunu belirterek 434 öğrencinin kaldığını söyledi.
Yemeğin ardından çevresi öğrencilerle kaplanan Vali İbrahim Özçimen, onlarla çay içip, sohbet ederek sorunlarını dinledi. Öğrencilerin, internetlerin hızlandırılması, çamaşırhanedeki çamaşır makinesi ve kurutma makinesi ile süreler hakkında düzenlemeler yapılmasını ve spor etkinlikleri için yer talebinde bulunmaları üzerine Vali İbrahim Özçimen, gerekli talimatları verdi.
Vali İbrahim Özçimen, Geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimizin rahatı için çok çalışmalıyız. Sizler ne kadar iyi yetişirseniz bizlerde istikbale umutla bakarız. Sizler bize ailelerinizin emanetisiniz. Sizlerin rahatı için elimizden gelenin fazlasını yapmalıyız. Barınmanızı sağlıklı ve temiz ortamlarda sağlamalıyız. Eskiden olan koğuş düzenini yavaş yavaş tek kişilik odalara döndürüyoruz. Çamaşırhaneye 3 makine daha koyarak çamaşır yıkama sürelerini artıracağız. Çünkü sizlerin temiz olmanız önemli. Kitap okumanız için sizlere rahat ortamlar sağlamalı ve kitap alışkanlığınızı artırmalıyız” dedi.
Daha sonra yurdun internet salonunda, çamaşırhanesinde ve lavabolarında incelemelerde bulunan Vali İbrahim Özçimen, iyileştirilmelerin yapılması ve aksaklıkların giderilmesi için talimatlar verdi.