Mariposa Dance Academy ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eşli Danslar Topluluğunun 2. kez düzenlediği Latin Dans Gecesine yine büyük ilgi gösterildi. Komşu illerinde katılımıyla gecede büyük hareketlilik yaşandı.

Yeni sezonda Bolu'da 2. kez düzenlenen gece yine Soylu Hotel de gerçekleştirildi. Mariposa Dans Akademi Kurucuları ve üyeleri haricinde komşu illerden de (Düzce, Ereğli )katılımlar vardı. Diğer illerdeki dans okullarının da geceye katılımıyla eğlence müthiş bir şekilde devam etti. Misafirler pisti yine bir an olsun boş bırakmadılar. İkinci geceden de memnun kaldıklarını belirten misafirler, pistin tadını çıkardı.

Gecenin sonlarına doğru Düzce'den gelen Mehmet Hakan Sezer geceye damga vurdu. Daha önceden hazırlanmış bir planla salonu organize eden Sezer, kız arkadaşı Cansu Tekin'e herkesin gözleri önünde evlenme teklif etti. Salondakilerinde desteğini alan Sezer, salondakilerin ‘evet, evet' çığlıklarıyla istediği cevabı aldı. Genç çiftimize bundan sonrası için mutluluklar dileriz.

Haber Merkezi