Boluspor'un genç yıldızı Emre Kılın,ç sezon başından buyana devam ettirdiği iyi performansını Albimo Alanyaspor maçında da sürdürdü. Yıldız oyuncu, Alanyaspor karşısında yaptığı asist ve attığı iki golle maçın adamı oldu.

Emre her geçen hafta oynadığı futbol ile Reha Erginer'in vazgeçilmezleri arasına girerken, gollerini de atmaya devam ediyor. Yetenekli oyuncu Alanyaspor karşılaşmasında oyunda kaldığı süre zarfında, rakip defansa zor anlar yaşatırken, karşılaşmanın açılışını ve kapanışını belirleyen isim oldu. Genç Emre, 88 dakika oyunda kalırken yerini Ali Dere'ye bıraktı.

ALKIŞI HAKETTİ

Kılınç, Alanyaspor karşısında 88 dakika oyunda kalırken kırmızı beyazlıların ikinci golünde de Prijovic'e asist yaptı. Emre oynadığı etkili futbol ile rakip Alanyaspor'a zor anlar yaşatırken, karşılaşmanın son dakikalarında yerini Ali Dere'ye bıraktı. Kırmızı beyazlıların etkili silahı oyundan çıkarken Alanyaspor'lu taraftarlardan da alkış aldı.

Genç yetenek bu sezon kırmızı beyazlılarda Reha Hoca'nın vazgeçilmezlerinden olurken, bu karşılaşmayla gol sayısını 5'e çıkartmış oldu.