Transfer döneminin başlamasıyla birlikte Boluspor'un uzun zamandır peşine olduğu yabancılardan biri olan İzlandalı forvet Gunnar Heidar Thorvaldsson, 2 yıllığına anlaştığı İsveç'in Hacken kulübü ile ilk antrenmanına çıktı.

Boluspor'un uzun zamandır peşine olduğu yabancılardan biri olan İzlandalı forvet Gunnar Heidar Thorvaldsson İsveç'in Hacken kulübü ile ilk antrenmanına çıktı. Daha önce İsveç'te IFK Norrköping ve Halmstad takımlarında forma giyen ve Allsvenskan takımında gol kralı olan Thorvaldsson İsveç futbolunu yakından tanıyor. Yeni takımıyla ilk antrenmana çıkan Thorvaldsson, Ben ofansif futbol oynayan bir takıma gelmek istedim. Bu yüzden doğru takıma geldiğimi düşünüyorum” dedi.

Hacken sportif direktörü Sonny Karlsson ise, Biz zaten kendisini tanıyoruz. Kulübün hedefleri doğrultusunda eski golcüden başarılı bir performans bekliyoruz” şeklinde konuştu. Thorvaldsson'u Türkiye'den Şanlıurfaspor ve Boluspor kadrosunda dahil etmek istemişti. Ancak İzlandalı futbolcu PTT 1. Lig'de oynamak istemedi ve İsveç'e gitti.