Kura çekiminden sonra Boluspor Başkan Yardımcısı ve Basketbol Şube sorumlusu Fatih Yamaner, Basketbol Takımı antrenörü Atalay Gemen açıklamalarda bulundular.
Başkan Yrd. ve Basketbol Şube Sorumlusu Fatih Yamaner, Hedefimiz ilk iki sırada tamamlayıp play-off grubuna kalmak. Grubumuzda ikinci ligi hedefleyen en az üç takım yer car. Biz oyuncularımızın gruptan lider olarak çıkabilecek güç de olduğuna inanıyoruz. Grup liderliği için ikili averajın önemli olduğunun bilincinde olarak özellikle ilimizde oynayacağımız müsabakalarda iyi oyun ile beraber iyi sonuçlar almak istiyoruz. Taraftar desteğini de arkamıza alarak ilk hedefimiz olan play-off grubuna avantajlı şekilde kalmak istiyoruz” dedi.
Antrenör Atalay Gemen ise, Bölgesel ligdeki grup maçları ardından bugün çekilen üçüncü Lig Grup kura çekiminde zorlu bir gruba düştük. Amacımız bu grubu en iyi yerde bitirip üst turlara kalmayı planlıyoruz. Bunun için seyircimizin büyük desteğine ihtiyacımız var” dedi.
Tb3L'de sezon ise 9-10 Şubat hafta sonu başlayacak. Grup maçları ise deplasmanlı iki devreli lig usulüne göre oynanacak. Tb3L'de normal sezon müsabakaları sonucunda yapılan puan sıralamalarına göre, gruplarında birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü olan takımlar aşağıdaki gibi eşleşerek Play-Off 1/24 müsabakalarını oynayacaklar. Play-Off turunda iki maç kazanan takım bir üst tura yükselecek.
Play-Off 1/24 turunu geçen takımlar Play-Off 1/12 mücadele edecekler. Bu turu geçen 6 takım ise tek devreli lig usulüne göre oynanacak olan Tb3L Final Grubu'nda oynamaya hak kazanacak.