Boluspor, PTT 1'inci Ligin 14'üncü haftasında Pazar günü Mersin'de oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, taktik antrenmanının yanı sıra gol vuruşu çalışması yaptı.

Boluspor, ligin 14'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Günü tek çalışmayla tamamlayan kırmızı-beyazlılar, Elazığspor maçının taktik antrenmanını ve gol vuruşu çalışması yaptı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Reha Erginer, kırmızı-beyazlı oyuncularla saha ortasında kısa bir görüşme yaptı. Erginer, Zorlu bir maç bizleri bekliyor. Elazığspor maçını kazanıp yeniden çıkışa geçebiliriz. Bu fırsatı iyi değerlendireceğiz. Ben inanıyorum ki bu maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Kaybetmiş daha bir şeyimiz yok. Ama buda kaybedeceğiz anlamına gelmiyor. Sizlerden sadece Elazığspor maçına konsantre olmanızı istiyorum” dediği öğrenildi.

Teknik Direktör Reha Erginer yönetiminde gerçekleşen antrenmana düz koşuyla başlayan kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketlerinin ardından 5'e 2 oynadı. Daha sonra antrenmanın ana bölümünde kırmızı-beyazı oyuncular teknik direktör Reha Erginer nezaretinde hafta sonu oynayacakları Elazığspor maçının taktik antrenmanını gerçekleştirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın son bölümünde oyuncular gol vuruşu çalışması yaptı. Kırmızı-beyazlılar antrenmanı stretching ile sonlandırdı.

Boluspor, Elazığspor maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenman ile noktalayıp, Mersin'e hareket edecek. Haber Merkezi