Boluspor, PTT 1'inci liginin 26'ıncı haftasında kendi sahasında oynayacağı A.Alanyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı ter antrenmanla tamamlayıp, kendi tesislerinde kampa girecek. Kırmızı beyazlılar, A.Alanyaspor karşılaşmasını kazanıp, liglere verilen milli aranın ardından tekrar çıkışa geçmek istiyor.

Ligde yarın A.Alanyaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak kırmızı beyazlılar, hazırlıklarını hafta boyunca kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

PTT 1'inci ligin 26'ıncı haftasında yarın kendi sahasında A.Alanyaspor ile karşılaşacak olan Boluspor, bu karşılaşmaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Liglere verilen milli arayı iyi değerlendiren kırmızı beyazlılar, geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspor ile hazırlık karşılaşması onadı. Boluspor bu karşılaşmayı 3-1 kazanmasını bildi.

BİRÇOK OYUNCU KADROYA KATILDI

Yarın oynanacak karşılaşma öncesinde A.Alanyaspor, kadrosuna birçok takviye yaptı. Gaziantepspor'dan Erman Bulucu, Fenerbahçe'den Gökay İravul Gaziantep BBSK'dan ayrılan tecrübeli futbolcu Özgür Öçal, Balıkesirspor'dan ayrılan Kerem Can Akyüz, Sivasspor'dan 1991 doğumlu stoper Ahmet Şahbaz, Kazakistan Milli takımının defans oyuncusu Renat Abdulin, Manisaspor'dan Slavko Perovic ile sözleşme imzaladı.

DÜDÜK TÜRKALP'DE

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'da zorlu maçın hakemlerini açıkladı. 5 Nisan Pazar günü Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Boluspor-A.Alanyaspor maçını Ankara Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Özgüç Türkalp yönetecek. Bu zorlu karşılaşmada düdük çalacak olan Ankara Bölgesi Üst Klasman hakemlerinden Özgüç Türkalp'in yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Mustafa Sönmez yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ekrem Gerginci.

MAÇ WEB TV'de

Ligin 26.haftasında oynanacak olan maçların naklen yayın programı belli oldu. Yayıncı kuruluş TRT'den edinilen bilgiye göre, PTT 1.Ligin 26.haftasında yarın saat 13.30'da Bolu Atatürk Stadyumunda oynanacak olan Boluspor-A.Alanyaspor karşılaşması TRT WEB'den naklen ekranlara gelecek.

EMRE KILINÇ CEZALI

Kırmızı beyazlılarda Emre Kılınç sarı kart cezalısı olduğu için A.Alanyaspor maçında oynayamayacak. Haber Merkezi