Ligde Manisaspor maçında alınan mağlubiyetin ardından Play-Off yolunda geri kalan Boluspor'da Teknik Direktör Oğuz Çetin'e yönetimden destek geldi.
Alınan kötü sonuçlarla birlikde Paly-Off yolunda geride kalan ve oynanacak olan 5 maç öncesi Oğuz Çetin'e Başkan ve yönetimden büyük destek geldi. Bazı kesimlerden alınan mağlubiyetin ardından olası teknik direktör değişimi beklenirken, bu değişime yönetimden veto yedi.
Lig de Boluspor'un 5 maçı olduğunu düşünen kırmızı beyazlı yönetim yolumuza hocamızla devam edecegiz” mesajını verirken, Oğuz Çetin'e tam destek verildi. Urfaspor maçıyla birlikde toplamda 15 puanı hedefleyen Boluspor'da Başkan ve kurmayları bu yarışı bırakmıyoruz” diyerek Oğuz Çetin ile yola devam etmek istediklerini yaptıkları toplantılarla karar verdiler.
Manisaspor maçı sonrası Pazartesi günü Oğuz Çetin ile bir araya gelen Başkan Abdullah Abat ve yönetimi hocadan takım hakkında bilgi alırlarken lig de kalan 5 maçta takımın düzelmesi için Çetin'e yanındayız dediler.
Yönetimini dinleyen Oğuz Çetin ise beklemediğimiz kötü sonuçlar aldık, bu haftadan sonra tüm maçlarımızı almak için sahada şavaşacağız mesajını verirken, kırmızı beyazlı oyuncularla da bir bir görüşmeler yapıldı.
Teknik Direktör Oğuz Çetin'den önce kırmızı beyazlı oyuncular kendi aralarında iştişare toplantıları yaparlarken, Urfaspor maçında kötü gidişe son vermek istediklerini konuştular. Oyuncularının kendi aralarında yaptığı toplantıların yanısıra Teknik Direktör Oğuz Çetin, oyuncuları ile birlikde bugün bir toplantı yapıp, bu toplantının ardından tek tek oyuncuları bir araya gelmesi bekleniyor.