İkinci yarı kampını tamamlayıp bu gün akşam saatlerinde Adana'ya uçacak olan Boluspor maç saatini bekleyecek. Deplasmanda oynayacağı Adanademirspor hazırlıklarına devam edip Belek'de hazırlanan ekibimizde hedef üç puan. Ligin ikinci yarısının ilk maçına odaklanan ekibimiz, taktik ve çift kale maçlarla çalışmalarını tamamladı.
PTT Birinci Ligde hafta sonu oynayacağı karşılaşmayla ikinci yarıya start verecek olan Boluspor'da, Adana Demirspor hazırlıkları Çarşamba günü çift Perşembe günü tek antrenmanla devam etti.
Teknik Direktör Oğuz Çetin Bolusporlu oyunculara kampın son günün de tek antrenman yaptırdı. Hafta başında düşürdüğü tempoyla deplasman karşılaşmasına odaklanan ekibimiz tüm dikkatini karşılaşmaya verdi. Taktik antrenmanlarına önem veren Oğuz Çetin, akşam yapılan çalışmalarda oyun kursusundaki son eksiklikleri tamlamak için oyuncularına uyarılar yapıyor. Çift kale maçlar ve dar alandaki oyunsal formatlarla sahadaki eksiklikleri gözlemleyen Teknik Direktör Oğuz Çetin son çalışmalar öncesi oyuncularına zorlu maç öncesi güveniyor.
Kaya Otel'e 5 km uzaklıktaki Su Sesi sahalarına giderek hazırlıklarına devam eden ekibimiz, günü tek antrenmanla tamamladı.Su Sesi sahalarında Adana Demirspor maçına hazırlanan Boluspor'da akşam taktik antrenmanı, şut ve kanat organizasyonlarına önem verildi. Cuma akşamı saat 20:50'de Adana'ya uçakla geçecek olan ekibimiz, Antalya'da ki son çalışmasını dün Su Sesi sahalarında yaparak Antalya macerasına son verdi. Adana'da son antrenmanını yaptıracak olan Oğuz Çetin çalışmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak.
Kırmızı beyazlı ekibimiz Cumartesi günü ise ter antrenmanı yapıp maç saatini bekleyecek.