Boluspor, Antalya kampının son gününde B.B. Erzurumspor ile hazırlık maçı oynayıp kampı sonlandırdı. Belek de 9 gün çalışarak ikinci yarıya fizik kondisyon olarak hazırlanan temsilcimiz, BB Erzurumspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

HABER: MEHMET ALİ ATALAY

Belek'de hazırlıklarını tamamlayıp 1 hazırlık karşılaşması oynayan Boluspor, BB Erzurumspor ile karşılaştı. Yoğun bir tempo ile çalışmalarını yapıp kamp sonrası da takımın son halini görmek için yapılan hazırlık maçı da 2-1 kazanıldı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmada Boluspor ikinci yarı Emre Kılınç ile 65 de ilk golü bulurken, 70'inci dakikadada İshak Çakmak ile durumu 2-0 getirdi. Erzurumspor 78'inci dakikada farkı 1'e indirse de Boluspor karşılaşmayı kazanmayı bildi. Boluspor bu karşılaşmanın ardından kampını tamamlayıp Bolu'ya dönerken, Pazartesi günü yapacağı ilk çalışma ile Orduspor hazırlıklarına devam edecek.

Karşılaşmaya Özkan, LuizHenrique, Serkan, Mehmet Kuruoğlu, İlyas, Bilal, Serkan Şirin, Ali Dere, İsmail Haktan, Ahmet Kulabaş, Kenan Şahin ilk on biri ile maça başladı.

İkinci yarıya Erdi, Mehmet Can, Nurettin, Umut, Deniz, İshak, Kibong, Emre Taşkoparan, Yasin Dülger, Emre Kılınç, Prijoviconbiriile mücadele etti.