Bolu’nun Mudurnu ilçesi Gürçam Köyü’nde sürüsüne vahşi hayvanların saldırması sonucu 21 koyunu telef olan Nigar-Kadir Sarıot’a, Tarım ve Orman Bakanlığımızın özel destekleriyle Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nce Bolu’dan temin edilen 21 küçükbaş hayvan, 250 kilogram arpa ile 15 balya yulaf Bolu Valisi Ahmet Ümit tarafından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin telefonla görüntülü katılımı eşliğinde teslim edildi.

“DEVLETİMİZ BÜYÜK BİR DEVLET”

Kadir Sarıot ve eşi Nigar Sarıot’a geçmiş olsun dileklerini ileten Bolu Valisi Ahmet Ümit, “Devletimiz büyük bir devlet. Tüm gayretimiz imkânlar ölçüsünde vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi ve yaraların ivedilikle sarılmasıdır. Alınan hayvanlar hayırlı ve bereketli olsun. Desteklerinden dolayı Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Çiftçimize 21 koyunun teslim edilmesi esnasında Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli Bolu Valisi Ahmet Ümit’i telefonla arayarak Nigar Sarıot ile görüntülü konuştu.

“DESTEK BİZDEN, GAYRET SİZDEN, BEREKET ALLAH'TAN”

Koyunların nasıl telef olduğu ile ilgili Nigar Sarıot’tan bilgiler alarak geçmiş olsun dileklerini ileten Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Bakanlığımız yanınızda, teşkilatımız yanınızda, Valimiz yanınızda. Siz üzülmeyin, sadece üretime devam edin. Allah yolunuzu açık etsin. Eşiniz Kadir Bey de üzülmesin. Bir tek ricam var. Şimdi yeniden 30 tane koyununuz oldu. Bunların sayılarını en kısa zamanda 60 çıkartalım. Destek bizden, gayret sizden, bereket Allah'tan" dedi.

Bolu Valisi Ahmet Ümit, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın özel destekleriyle Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nce Bolu’dan temin edilen 21 küçükbaş hayvan, 250 kilogram arpa ile 15 balya otu çiftçilik yapan Nigar-Kadir Sarıot çiftine teslim etti.

“ALLAH RAZI OLSUN”

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yardımının kendisini duygulandırdığını dile getiren Nigar Sarıot, "Allah razı olsun. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi. Elif Erdoğan