İstanbul'dan gelen hayırsever vatandaş Bolu'ya gelerek 5 lösemili meleğe maddi yardımda bulundu. Lösemili çocuklarla tek tek ilgilenen hayırsever Fatma Berber yaptığı konuşmada , Sevgili meleklerim siz kendinizi hiçbir zaman yalnız hissetmeyin. Bizlerde gücümüz yettiği ölçüde size destek vererek siz meleklerimizi gerçek anlamda değil ama gönüllerde uçurmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye Sakatlar Derneği Bolu Şubesinde gerçekleştirilen yardım törenine LÖSEV Bolu Şube Başkanı Muhammet Ali Kıvrak, Türkiye Sakatlar Derneği Bolu Şube Başkanı Ömer Aşık, İstanbul'dan gelen Fatma Berber ve yakınları, lösemili melekler ile aileleri ve engelli vatandaşlar katıldı.

Yardım töreninde konuşan LÖSEV Bolu Şube Başkanı Muhammet Ali Kıvrak, yaptığı yardımlardan ötürü Fatma Berber'e teşekkürlerini sunarak, İstanbul'dan meleklerimize yardım yapmaya Fatma Hanım geldi, sağ olsunlar. Lösemili çocuklara moral amacı ile Türkiye Sakatlar Derneği Bolu Şubesinde bir aktivite gerçekleştireceğiz. Lösemili çocuklarımızın anneleri kendi el emekleri ile bir şeyler hazırladılar. Hep birlikte piknik havasında çocuklarımızı eğlendirmeye çalışacağız. Çocuklarımıza yüz boyaması yapılacak, palyaçolarımız gösteri yapacak. Bugün burada 5 meleğimiz için toplandık. İstanbul'dan gelen Fatma Hanım bu 5 meleğimize maddi yardımda bulunmak için geldi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İNSAN OLARAK BU HEPİMİZİN GÖREVİ”

İstanbul'dan gelen hayırsever vatandaş Fatma Berber, lösemili meleklerin ve ailelerinin her daim yanında olmaya çalışacaklarını belirterek, Bildiğimiz gibi insanlar doğduğu zaman ne kimliğini ne dinini nede yaşayabileceği hastalıkları bilemez. Kazara bu lösemi hastalığına yakalanmış meleklerimize bir nebze olsun yardım yapabilmek için ben bu faaliyetin içinde olmak istedim. Tabii ki bu işler sadece koşuşturmakla olmuyor. Kimileri de maddi olarak yardım yaparak meleklerimize destek verip tedavileri için yardımcı olabilirler. İnsan olarak bu hepimizin görevi. Sevgili meleklerim siz kendinizi hiçbir zaman yalnız hissetmeyin. Bizlerde gücümüz yettiği ölçüde size destek vererek siz meleklerimizi gerçek anlamda değil ama gönüllerde uçurmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“HEP SİZİNLE OLACAĞIMIZI BİLMENİZİ İSTERİM”

Yardım töreninde lösemili meleklerle tek tek ilgilenen Berber, Sevgili aileler bizler var oldukça sizlerde kendinizi hiçbir zaman yalnız hissetmeyeceksiniz. Kimimiz bedenen, kimimiz manen, kimimizde madden destek olmak üzere buradayız. Hep sizinle olacağımızı bilmenizi isterim” şeklinde konuştu.