Erpiliç Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ericek tarafından Bolu Belediyesi'ne cenaze aracı hibe edildi.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından talep edilen soğutuculu cenaze aracını Bolu Belediyesi'ne Erpiliç Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ericek hibe ederek araç filosuna katkıda bulundu.
Bolu Belediyesi önünde düzenlenen cenaze aracı tanıtım programına Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu ve vatandaşlar katıldı. Bolulu vatandaşların acılı günlerinde tam donanımlı, soğutma sistemli hizmet verebilecek bir cenaze araçları olmadığını belirten Başkan Yılmaz şöyle konuştu: " Erpiliç Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ericek ile böyle bir araca duyduğumuz ihtiyacı paylaştık. Hayırsever iş adamımızda bu aracı Bolu Belediyesi'ne hediye etti. Kendisine gerek cenaze aracı gerek diğer destekleri konusunda teşekkür ediyorum."
“Allah hayırseverlerimizin sayısını arttırsın”
Üç cenaze taşıma kapasiteli soğutuculu cenaze nakil aracı ile Bolulu vatandaşların acılı günlerinde yanlarında olacaklarını belirten Başkan Yılmaz;” Bolu Belediyesi araç konusunda çok güçlü bir konumda, 19 milyon değerinde aracı araç filomuza kazandırdık. Bizim kendi araçlarımızdan bozarak yaptığımız cenaze nakil aracımız vardı. Uzun yıllar çalıştığı için yıpranmıştı. Yazın sıcak havada soğutma sistemi olmadığı için cenaze nakil işlemlerinde sorun yaşıyorduk. Bu konuda bölgemizin çok önemli firması olan Erpiliç her zaman olduğu gibi bizden desteklerini esirgemedi. Kendileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde cenaze nakil aracı olarak imal edilmiş aracı bize hediye ettiler. Hayırseverlerimizin yardımları karşısında eğiliyorum. Bu yardımları yaparken de kendi isimlerinden bahsedilmesini istemiyorlar. Böyle bir aracı Bolu Belediyesi'ne hibe ettiler hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Allah hayırseverlerimizin sayısını arttırsın. Büyük firmaların bu tür destekleri Bolu Belediyesi'ne bulunmaktadır. Bu tür desteklerin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Bu araç sayesinde Türkiye'nin her yerinden bize ait cenazelerin Bolu'ya nakili sırasından hiçbir sorun yaşayamayacağız. Üç cenazeyi aynı anda taşıyacak imkânlara sahibiz. Aracımız Bolu halkına ve Bolu Belediyesi'ne hayırlı olsun Erpiliç'ten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.