Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Göynük İlçe Kongresinde Sefer Alagöz Göynük İlçe Başkanı seçildi. Alagöz, Cumartesi günü Yenimesaj Gazetesi'nin düzenlediği ‘Milli Kahramanlarımızı Anma' Programını gerçekleştireceğiz. Programa Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ta gelecek” dedi.
Sefer Alagöz, kongre sonrası yaptığı açıklamada, Önümüzdeki günlerde yoğun bir şekilde hazırlandığımız, Yenimesaj Gazetesi'nin düzenlediği ‘Milli Kahramanlarımızı Anma' Programı gerçekleştirilecek. Programa Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'ta gelecek. 19 Ocak 2013 Cumartesi(yarın) günü saat:19:00'da İl Kültür Turizm Müdürlüğü Kültür Merkezinde yapılacak programa bu vesile ile tüm Bolu halkımızı davet ediyoruz” dedi.
Alagöz; "Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş, bağımsızlık meşalesini ateşleyecek ilk kıvılcımı yaktı. Ancak ilk kıvılcım içinde sadece milli duygular yok, maneviyat da var. Çünkü vatanına, namusuna, toprağına, geleneğine, canına sahip çıkış, inancından alacağın güçle yapılabilir. Bir milleti var eden en önemli değerlerden biridir, inancı. Sayın Baş'ı diğer siyasilerle kıyaslamaya imkân yok. En büyük vasfı, kompleksten uzak, Batı taklidi olmayan, inancını ve milli duygularını birleştirebilmesidir” şeklinde konuştu.
“Bir Türk, milliyetçidir ancak dindardır da”
Sefer Alagöz şöyle devam etti; Onu takip eden nesil de aynı şekilde, dindardır, İstiklal Marşı'nı ayakta ve bir ağızdan okur… Kahramanları dinlerken, gururla gözyaşları içinde milli duyguları kabaracak kadar vatan aşığıdır. Bir Türk dünyaya bedeldir.
Bugün unutturulmaya çalışılan bu ruh, Kocaeli'nde tekrar dirilmiştir, Kahramanmaraş'ta can bulmuştur. Bu hafta sonu da Bolu'da bu ruh can bulacaktır. Ve sonra gidilecek her il, yeniden dirilecek, ayağa kalkacak Türk Milletini anlatacaktır.”