AK Partili belediyeler, Ramazan ayının 15'inci gününde yetimlerle iftar sofrasında bir araya gelecek. Sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirilecek iftar programı hakkında açıklama yapan Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Belediyesi tarafından Kent Meydanı'nda gerçekleşecek etkinliğe Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın katılacağını açıkladı.
AK Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Ak Partili Belediyeler olarak Bolu'daki yetimlerle iftarda bir araya geleceklerini açıkladı. 81 ilde eş zamanlı gerçekleşecek iftar hakkında bilgiler veren ve Ak Partili Belediyeler olarak Ramazan Ayı etkinliklerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini vurgulayan Coşkunyürek, Rahmet ve merhamet ayı Ramazan'ın 15. günü, 12 Temmuz 2014 tarihinde bütün Ak Partili Belediyelerimiz, medeniyet değerlerimizin gereği ve sosyal belediyecilik anlayışımızın sonucu olarak Ramazan Ayı'nın ruhuna uygun bir şekilde belediye sınırları içindeki yetimlerle, iftar programı yapılması planlanmıştır. Bu konuda Bolu'daki Ak Partili Belediyelerimiz büyük bir çalışmanın içerisine girdiler ve hazırlıklarını tamamladılar. 12 Temmuz 2014 Cumartesi günü Bolu Belediye Başkanlığımız başta olmak üzere; Dörtdivan, Gerede, Göynük, Seben, Yeniçağa ve Taşkesti Belediye Başkanlıklarımızın yaptıkları çalışmalar doğrultusunda, vatandaşlarımızın yoğun olarak katılacağı bir yemek tertip edilecek. Bolu'muzdaki yemeğe Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Hayati Yazıcı Bey katılacak. Ramazan Ayı'nın ruhuna, muhabbetine ve bereketine uygun bir çalışma olacağını düşünüyorum. Bu nedenle bütün Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi .
Bolu Belediyesi tarafından Merkez'de yaklaşık 150 tane yetim aile tespit edildiğini söyleyen Coşkunyürek, Ailelerle beraber yaklaşık 500 kişilik bir iftar yemeği planlanıyor. Bu iftarımızı Bolu Kent Meydanı'nda gerçekleştireceğiz. Tabi buradaki yemeğe sponsor olan vatandaşlarımız da var onlara da teşekkür ediyorum” diye konuştu.