Boluspor'da bu sezon değişim rüzgârları esmeye başladı. Altyapı'dan genç oyuncular isimlerinden sıkça söz ettirmeye başladı.
Emre Kılınç, Orhun Öztürk, Samet Eker, Oltan Karakullukçu bu listenin en üst sırasında. Son olarak Boluspor U-16 takımında oynayan ve defalarca U-15 hem de 16 Milli Takımına seçilen Furkan Narin Boluspor'un genç yıldız adayları arasında. Boluspor'un gelecek yıllardaki yıldız adaylarından Furkan Narin ile yaptığımız röportaj'da, ilk hedefinin Milli Takım'da oynamak olduğunun aldığını çizen genç oyuncu, İlk hedefim Milli Takım'da oynamaktı. Allah inşallah herkese nasip eder” dedi.
Narin sözlerini şöyle sürdürdü: İlk önce ben hocama çok teşekkür ediyorum. Buralara gelmem de çok etkisi, katkısı oldu. İlk hedefim Milli Takım'da oynamaktı. Gerçekten çok güzel bir duygu. Allah inşallah herkese nasip eder. Oraya gitmeden çok hayaller kuruyordum. Oraya gittikten sonra, o hayalleri yaşamak çok güzel. İnşallah o yerleri görmek herkese nasip olur. Yıllardır ilk hedefim milli olmaktı. Hocamın da büyük katkısıyla başardım. Çok mutluyum.
Yılmazdemir: Amacımız A Takıma Kaliteli Oyuncular Sunmak”
Boluspor'un genç oyuncusu Furkan Narin'in başarısında büyük bir pay sahibi olan Boluspor U-16 Teknik Direktörü Rasim Yılmazdemir ise şunları kaydetti: Boluspor'un Gençlik Geliştirme programı içerisinde U-16 Takım Sorumlusuyum. Kendi yaş grubumla birlikte Allah nasip ederse 5. sezonumuzu yaşayacağız. Furkanların grubunun özelliği, temel altyapı eğitimlerine uzun süredir devam ediyorlar. Boluspor kültürünü, kulüp havasını soluyorlar. Furkan sadece bizim takımımızdaki oyuncularımızdan bir tanesi. Yetenekli bir kardeşimiz. Bizim hedefimiz maç kazanmaktan öte, yukarıya A Takıma kaliteli oyuncular sunmak. Bunun gayreti içerisindeyiz. Tabi Furkan'ın başarısı herkesi gururlandırıyor. İnşallah Furkan'ı takip eden çocuklarımız olacak. O kalite de çok oyuncumuz var.”