Futbol olarak iç saha ve dış sahada göze hoş bir futbol oynadığı söylenen Boluspor da Göztepe A.Ş maçında oynadığı futbola herkesi hayal kırıklığı yaşattı.

Göztepe A.Ş maçını kazanıp hem Play Off hem de ilk iki için büyük bir avantaj yakalamak isteyen Boluspor sahaya 3 puan için çıksa da istediği futbolu sahada yansıtamadı. Rakibi karşısında pozisyon bulmak da zorlanan Boluspor öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan misafir takım ilk dakikalarda Boluspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar bulsa da maçta öne geçen taraf Boluspor Tevfik Köse ile öne geçme başarısını gösterdi. Karşılaşma genelinde hemen hemen 90 dakika içinde sadece gol pozisyonu bulup değerlendiren Boluspor Göztepe A.Ş karşısında pozisyon bulamadı.

Orta sahada büyük aksaklıklar yaşayan temsilcimiz Göztepe A.Ş takımının bulduğu bir çok gol pozisyonunda gole izin vermesi de dikkat çekti. Rakibi karşısında sıkıntılı anlar yaşayan temsilcimiz bir türlü istediği futbolu sahaya yansıtamazken galibiyet beklenen Boluspor futbolu ile hayal kırıklığı yaşattı. Kalesinde gördüğü son dakika penaltı golüne engel olamayan kırmızı beyazlılar rakibine 3 puanı armağan ederken hem ilk iki için hem de playoff için büyük yara aldı. Fahri GÜNDÜZ