Bolu İl Özel İdare Köroğluspor Takımı Teknik direktörü Kemal Hatipoğlu, hafta sonu 3-2 kazandıkları Geredespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Geredespor'un güçlü bir takım olduğunu bilerek sahaya çıktıkları ifade eden Hatipoğlu Aldığımız bu başarı takımımızda Başkanımızdan yönetimimize, sahada varını yoğunu ortaya koyan bütün futbolcu kardeşlerimden kadroya giremese de saha kenarında takımını izleyen oyuncularımıza kadar birlik ve beraberlik içinde olmanın bir kanıtıdır” dedi.

Geçtiğimiz hafta farklı kazandıkları Sandallarspor maçı sonrası bu hafta sahasında lider Geredespor'u konuk eden İl Özel İdare Köroğluspor rakibini son dakikada bulduğu golle 3-2 mağlup etti. 3-2 kazandıkları Geredespor maçı sonrası açıklamalarda bulunan İl Özel İdare Teknik direktörü Kemal Hatipoğlu, ‘Bu başarının kanıtı birlik ve beraberliğimizdir' dedi.

Hatipoğlu Bu hafta oynadığımız Geredespor maçının önemini bilerek ve kazanmak için iyi çalıştık. Takımımızdaki birlik ve beraberlik havası ile hafta içi bu maça konsantre olduk. Yönetimimizin de bizlere sağladığı imkânlar sayesinde üniversite sahasında saha ve taktik çalışmalarımızı yaptık. Geredespor'un güçlü bir takım olduğunu bildiğimiz için tedbirlerimizi ona göre aldık. Aldığımız bu başarı takımımızda Başkanımızdan yönetimimize, sahada varını yoğunu ortaya koyan futbolcu kardeşlerimden kadroya giremese de saha kenarında takımını izleyen oyuncularımıza kadar birlik ve beraberlik içinde olmanın bir kanıtıdır. Sahada oynayan oyuncularım giydikleri formanın önemini bilerek oynadılar. Sonradan oyuna giren oyuncularımın da her zaman hazır olduklarını göstermesi benim için ayrı bir sevinç oldu. Bu başarıda emeği geçen başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimi ve saha da takım oyununun en güzel örneğini veren sporcularıma teşekkürü borç bilirim. Bundan sonra ki haftalar da daha iyi sonuçlar alarak arzu edilen hedefe ulaşacağımıza inancım tamdır. Umarım Bolu'da sadece amatör sporun oynandığı haftada sporseverlere güzel, zevkli, mücadele dolu ve bol göllü maç izlettirdiğimiz düşünüyorum. Bizi destekleyen herkes sağ olsunlar” diye konuştu.