Boluspor, PTT 1'nci ligin 32. haftasında kendi sahasında Karşıyaka'ya 4-1 mağlup oldu. Farklı biten maçın ardından iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu. Boluspor Teknik Direktörü Engin Korkukır, beklenmedik bir yenilgi aldıklarını ifade etti.
Boluspor teknik direktörü Engin Korukır, 4-1 kaybedilen Karşıyaka maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada Bu mağlubiyetin futbolcularla alakası yoktur. Eğer burada bir hatalı varsa 1-2 kişiye yüklemeden bunun sorumlusu benim. Çünkü oyuncuları hazırlayan benim” dedi.
Karşıyaka maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Boluspor teknik direktörü Engin Korukur, Çok önemli bir maçı lehimize çeviremedik. İyide başladık ama futbolda bazen hepimizin yapmış olduğu hatalara katlanmak zorundasınız. Bu mağlubiyetin futbolcularla alakası yoktur. Eğer burada bir hatalı varsa 1-2 kişiye yüklemeden bunun sorumlusu benim. Çünkü oyuncuları hazırlayan ben, gerekli taktikleri verende benim. Eğer bir futbolcuya bireysel olarak yıkmaya kalkarsak o zamanda çok adaletsiz davranmış oluruz. Bir kabahatli varsa oda benim. Futbolcularım, belki bizim beklemediğimiz şok goller yedik. Böyle bir hiç beklemiyordum. Bir kabahatli aranıyorsa onun sorumlusu da benim” diye konuştu.
ALİCAN KARADAĞ TAŞIN ALTINA BİZ ELİMİZİ KOYDUK”
Boluspor'un karşılaşmada tek golünü kaydeden Alican Karadağ ise Söylenecek pek fazla bir şey yok. Biz iyi mücadele ettik. Bireysel hatalardan gol yedik yine. Ama şunu söylemek istiyorum. Sadece bir kişiye bağlamamak lazım. Buraya kadar biz getirdik, bundan sonra biz devam edeceğiz. Taşın altına biz elimizi koyduk. Bundan sonra alınacak her türlü iyi veya kötü sonuçta da sadece sorumlusu biziz. Hiç kimse bir kişiye mal edemez bu olayı. Seyircilerimize teşekkür ediyoruz bize yine destek verdiler. Son dakikalarda Atacan ağabeye yönelik bazı şeyler söylediler. Hiçbir oyuncu bilerek gol yemez ve hata yapmaz. Çünkü bizde burada ekmek parası için mücadele ediyoruz. Şunu söyleyeyim ben. Bu takım küme düşmeyecek. Kalan haftaların hepsinde iyi mücadele olacak ve galibiyet olacak. Bunu herkese göstereceğiz” dedi.
EMRE KILINÇ HERKESİN ÖZÜR DİLEMESİ LAZIM”
Boluspor'un genç yıldız oyuncusu Emre Kılınç ise yaptığı açıklamada Oyun hakkında pek fazla bir şey söylemek istemiyorum. Sadece Atacan abi hakkında konuşacağım. Tep başına Atacan ağabey bir şey yapmadı. Orada bizde vardık, sonuçta 11 kişi oynanıyor oyun. Teknik heyetimiz var, yöneticilerimiz var. Hep birlikte biz getirdik buralara bunu. Biz elimizi taşın altına koyduk. Yenilirsek de bizim yenilgimiz, galip gelirsek de sadece bizim galibiyetimiz. Seyircimize teşekkür ediyorum bizlere destek oldukları için ama Atacan ağabeye yapılan çok yanlıştı. Bu stadyumdaki bir kişi bile Atacan ağabeyi tanısaydı Atacan abiden helallik isterdi. Atacan abiden herkesin özür dilemesi lazım bence” ifadelerini kullandı.
KARŞIYAKA CEPHESİ
Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Ati Göksu ise futbolcularını üstün mücadeleleri dolayısıyla tebrik etti. Seyri güzel karşılaşma oynadıklarını belirten Göksu, Zannediyorum ki Bolu seyircisine güzel futbol izlettik. Az sayıda da olsa bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Biz artık puan cetvelindeki sınırı aştık. Önümüzdeki maçları da kazanıp yukarıda, en iyi yerde sezonu bitirmeyi düşünüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.