Besim Durmuş dün yapılan antrenmanda Adana Demirspor maçında yapılan hatalar üzerinde durdu. Sahasında oynayacağı Gaziantep Belediyespor maçı hazırlıklarına devam eden Boluspor'da gündem yapılan hatalar oldu.
Besim Durmuş Kırmızı beyazlı ekiple iyi bir devre arası geçirdikden sonra ligin ilk maçını Adana Demirspor ile oynamış, kaybedilen üç puana rağmen performansın üst seviyelere çıkması teknik heyeti sevindirmişti. Gaziantep Belediyespor maçı öncesi hem zorlu maça hazırlanan hem de saha içinde gözle görülen hataları düzeltmek isteyen Teknik Direktör Besim Durmuş hatalar üzerinde duruyor.
Dün yapılan çalışmada alan savunması üzerine duran Besim Durmuş, artık bu bölgelerde hata istemiyorum diyip bir taraftan da uygulamalı çalışma yaptırdı. Kırmızı beyazlı oyuncuların bu çalışmada hem tempolarını artırmalarını isteyen Durmuş, hem de rakibin bundan sonraki hatalarda atak yaparken nasıl karşılanması gerektiği konularında uyarılarda bulundu.
Antrenman öncesi tesislerde oyuncuları ile kısa bir değerlendirme yapıp, analiz yapılan bölgeler hakkında da fikir alışverişi yaptılar.