Mudurnu Ak Parti ilçe Başkanı Ahmet Uzun, Son zamanlarda İlçe hastanesinin Sağlık ocağı olacağı, kimsenin ilaç yazdırmaktan başka bir şey yapamayacağı, Hastane ödeneğinin gittiği gibi asılsız haberler çıktığı üzerine bir açıklamada bulundu.
Uzun, Gelişi güzel yapılan haberler halkımızı yanıltıp yanlış düşüncelere sebep olmaktadır. 11.04.2013 tarihinde Bolu'da Hastanelerinin bağlı bulunduğu Genel Sekreterlikten alınan bilgiye göre; Böyle bir şeyin söz konusu olmadığı, Hastanenin kapatılmayacağı, Türkiye genelinde hastanelerde bazı kraterlerin değerlendirildiği, yapılan çalışmalara göre sınıflandırma guruplarının olduğu, belki sınıflandırmanın değişebileceği, kesinlikle Mudurnu hastanesinin ne kapanmayacağı ve doktorsuz kalmayacağı bu bilginin yanlış olduğu açıklanmıştır.
Halkımızı bilgilendirmek, yanlış düşünceye mahal vermemek açısından açıklama zorunluluğu doğmuştur. Her geçen gün sağlık hizmetlerinin çıtası yükselmekte, daha rahat, daha temiz, daha huzurlu sağlık hizmeti verebilmek için adeta yarış yapılmakta iken, hastane kapatılması söz konusu değildir” dedi.
AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Uzun, İlçe Hastanesinin ödeneğinin gittiği de asılsızdır. Ödeneği gitmedi, İlçemizde hastane yapılacak, İlçemiz Hastanesine kavuşacak, bundan kimsenin endişesi olmasın, biraz zamana ihtiyaç var o kadar” şeklinde konuştu.