Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, her hafta Perşembe günleri gerçekleştirdiği ‘Hasta Ziyaretleri' kapsamında bu hafta altı aileyi evlerinde ziyaret etti. Ziyaret ettiği ailelerden hastaların durumları ile ilgili detaylı bilgiler alan Başkan Yılmaz; İmkânlarımız doğrultusunda her zaman sizlerin yanındayız ve her konuda sıkıntılarınızı bizimle paylaşabilirsiniz.” dedi.
Her hafta Perşembe günleri gerçekleştirilen ‘Hasta Ziyaretleri' kapsamında bu hafta alt aileyi evlerinde ziyaret eden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ziyaretler öncesinde Milli Egemenlik İlkokulu'nun sabah kahvaltısı davetine katıldı. Kahvaltıda Okul Aile Birliği ve okul yöneticileri ile bir araya gelen Yılmaz, davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti. Kahvaltının ardından hasta ziyaretleri programına başlayan Başkan Yılmaz, altı aileyi evlerinde ziyaret etti. Ailelerin her birisine ayrı ayrı geçmiş olsun dileklerine bulunan Yılmaz; Belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda sizler için elimizden geleni yapmaya hazırız. Biz sizler için görevdeyiz ve her zaman da yanınızdayız.” şeklinde konuştu.
Başkan Alaaddin Yılmaz ziyaretlerin ardından Organize Sanayi Bölgesi'nde tekstil üzerine çalışan Modest Group'ta şirket yöneticileri ve işçilerle beraber öğlen yemeği yedi. Yılmaz'a bu haftaki ziyaretlerinde, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Ak Parti İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Ayar, Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Vural Cücük, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Ak Parti Kadın Kolları Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Nesrin Yavuz ve Ak Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Ayferi Yılmaz eşlik etti.