İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kampüs Ünitesi Dahiliye bölümü Asistan Hekimi Özgür Özerdoğan, dün akşam saatlerinde bir grup hasta yakını tarafından darp edildi.

Saat 20:00'de meydana gelen olayda hastalarına bakılmadığını iddia eden hasta yakınları stajyer hekim Özgür Özerdoğan'a saldırdılar. Hastanenin güvenli personeli tarafından kurtarılan doktor darp raporu aldı.

“ÇİRKİN SALDIRIYI KINIYORUZ”

Olaydan sonra bir açıklama yapan Türk Tabipler Birliği Bolu-Düzce Tabip Odası Başkanlığı, 27.10.2015 tarihi akşamı İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kampüs Ünitesi iç hastalıkları servisi nöbeti esnasında hasta yakınları tarafından darp edilmiş olan Dr. Özgür Özerdoğan'a yapılan çirkin saldırıyı kınıyoruz. Olay sonrası kafa travması geçiren ve tedavi altına alınan meslektaşımıza acil şifalar diliyoruz. Olay adli makamlara iletilmiş olup, hastalarımızın sağlığı için büyük bir özveri ile çalışan sağlık personelimize yapılan çirkin saldırının en ağır şekilde cezalandırılması için konunun ilgili makamlarca yakın takip edileceğini umuyoruz” dedi. Haber Merkezi