PTT Birinci Liginde ikinci yarı bugün start alıyor. İkinci yarıya 20 gündür Antalya Belek'de hazırlanan ekibimiz Adana Demirspor deplasmanın da puan veya puanlar arayacak.
İkinci yarı için star verilirken Boluspor güneyde puan ve puanlar arıyor. 20 gündür aralıksız olarak kamp yapan ekibimiz tüm hazırlıklarını tamamladı. Cuma günü akşam uçakla Adana'ya geçen ekibimiz maç saatini beklemeye başladı.
Bir aylık aranın ardından ikinci yarı maçlarına başlayacak olan ekibimizde hedef üç puan. Teknik Direktör Oğuz Çetin son hazırlıklarını oyuncularına yaptırırken, hedefi de 3 puan olarak açıkladı. Oyuncularına sık sık yaptığı konuşmalarda Çetin, Uzun bir aradan beri ikinci yarıya hazırlanıyoruz. Tüm eksikliklerimizi giderdik. Şimdi sıra sizlerde. Pazar günü en iyi futbolunuzu oynayın ve galibiyet alın” diyerek oyuncularına maçın önemini bir kez daha anlatı.
Antalya'da ki son çalışmasında şut ve kanat organizasyonlarına önem veren Oğuz Çetin ilk 15 dakika bu çalışma üzerine yoğunluk verdi. Hocalarının verdiği direktiflerini yerine getiren kırmız beyazlı oyuncuların son çalışmada hırslı oldukları söylendi.