Boluspor pazartesi mesaisine erken başladı. Sabah saatlerinde saat 07:00'de günün ilk çalışmasını yapan ekibimiz, ikinci antrenmanını da saat 11:00'de yaparak temposunu giderek yükseltti. Havanın aşı nemli olmasına aldırış etmeyen kırmızı beyazlı oyuncular, yeni sezon hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyorlar.
Sabah saatlerin de sahaya saat 00.07'de çıkan kırmızı beyazlı ekibimiz, bir saatlik bir çalışma yaptı. Teknik Direktör Serhat Güller nezaretinde yapılan antrenman da 20 dakikalık iki koşu yapıldı. İki seri halinde yapılan tempolu koşunun ardından kırmızı beyazlı oyuncular, günün ikinci çalışmasına kadar istirahata çekildiler.
Boluspor'da çalışma temposu giderek artarken saat 11:00 de oyuncular ikinci çalışma için sahaya çıktılar. Serhat Güller günün ikinci antrenmanı öncesi oyuncuları serbest koşu ile başlamalarını isteyip, uzun bir ısınma çalışması yaptırdı.
Antrenmanın diğer bölümünde ise oyuncularını iki guruba ayırıp kondisyon antrenmanı ile çalışma temposunu giderek artırdı. Yeni sezonun birinci etap antrenmanlarında kondisyon çalışmasına önem verirken, kırmızı beyazlı oyuncular sezon öncesi işi sıkı tutuyorlar. Havanın aşırı nemli olmasından dolayı koşularda zor anlar yaşasalar da ‘işimizi yapıyoruz' diye esprilerde bulundular.