Teknik direktör arayışına kırmızı beyazlı yönetim tarafından devam edilirken, yönetim tarafından teklif götürüldüğü belirtilen Mustafa Reşit Akcay'dan ilk cevabın geldiği belirtiliyor. Geçen sezon ilk defa Trabzanspor ile Süper Lig'de hocalık yapan tecrübeli teknik adam, PTT birinci ligde takım çalıştırmama kararı aldığını yönetime iletti.
Tansfer dönemlerinde bir çok kez Boluspor ile isimi anılan Mustafa Reşit Akçay bu transfer dönemindede Boluspor ile anılan hocalar arasında yer aldı. Kamuoyunda Boluspor'a teknik direktör isimi olarak bir çok hoca ismi geçerken, kırmız beyazlı yönetim Mustafa Reşit Akçay, Metin Diyadin, Cihat Aslan, Osman Özköylü ve Reha Erginer gibi isimleri listesine almış durumda.
Teknik direktör olmasını istedikleri isimlerle tek tek görüşerek fikirlerini alan kırmızı beyazlı yönetim, kulübün 50. Yılında takımı hedefe götürebilecek bir hocayla çalışmak istiyor. Başkan Savaş Abak ve yönetimi araştırmalara devam ederken listede bulunan M .Reşit Akçay'dan da ilk cevabın geldigi kamuoyunda söyleniyor.
Geçen sezon Karedeniz temsilcisinin başında teknik direktör olarak kariyerinde ilk Süper Lig hocalığını yapan M. Reşit Akçay, lig hocası olmuştu. Geçtiğimiz yılldarda PTT Birinci Lig'de bir çok takımı çalıştıran Akçay'ın, Boluspor yönetiminden kendisine gelen teklifi teşekkür ederek geri çevirdiği belirtiliyor.
Akçay'ın, Akhisar Belediyespor hocası Hamza Hamzaoğlu'nun bundan sonraki dönemde milli takımdaki görevine yoğunluk vermesi beklenirken, Akhisar Belediyespor'un başına M. Reşit Akçay'ın getirlmesi bekleniyor.
Kırmız beyazlı yönetim birkaç güne kadar yeni sezonda kimin takımın başına getirecegi konusunda karar verecegi söyleniyor.