İlimizi Basketbol 2.Ligi'nde temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Erkek Basketbol Takımı ligin 1.haftasında Bolu 17 Temmuz kapalı spor salonunda Konya Selçuklu Belediyespor'u konuk edeceği karşılaşmanın hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor. Basketbolcularımıza HanMahall Restaurant sahibi Abdullah Uzun tarafından dev adamlara moral yemeği verildi.

İlimizi Basketbol 2.Ligi'nde temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor Erkek Basketbol Takımı geçtiğimiz sezon mütevazi imkanlarına rağmen beklenenden daha fazla başarı elde ederken, taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmış ve ligi iyi bir noktada tamamlamıştı. Yeni sezon hazırlıklarına daha güçlü bir kadro ile hazırlanan dev adamlara ilk destek Bolu'da hizmet veren HanMahall Restaurant sahibi Abdullah Uzun'dan geldi.

“TÜM TAKIMLAR BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”

Yemek sonrası bir konuşma yapan HanMahall Restaurant sahibi Abdullah Uzun; Moral yemeğinde buluştuk. Genç ve tecrübeli kadromuza başarılar diliyorum. 2.Ligde bizleri temsil eden Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımımıza öncelikle bizler güveniyoruz. Genç ve tecrübeli kadro ile beraber bu sezon 1.Lige çıkacaklarına umuyoruz. Bolu Belediyespor ve Boluspor armasını taşıyan tüm takımlar Bolu için bizim için önemlidir. Bizler moral olması amacıyla Konya Selçuklu Belediyespor karşılaşması öncesi takımımıza bir yemek vermeyi düşündük. Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımı bu davetimizi kırmayarak katıldılar. Bizler de HanMahall ailesi olarak Basketbol takımımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

“AMACIMIZ BOLUMUZU EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDEBİLMEK”

Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımı şube başkanı Murat Semercioğlu yemek sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Semercioğlu Abdullah Uzun'a böyle bir moral yemeği tertip ettiği için teşekkür ederken Bizler bu haftayı takım arkadaşlarımız ile iple çekiyorduk. Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımı olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Amacımız Bolumuzu en güzel şekilde temsil edebilmek. Bu anlamda bizler tüm Bolu'lu sporseverleri Cumartesi günü 17 Temmuz Kapalı Spor salonuna davet ediyorum. O gün bir spor şöleni olacak. Saat 15.00'de Bolu Belediyespor Bayan voleybol takımımızın da maçı var. Hemen ardından saat 17.00'de de bizler sahada olacağız tüm sporseverleri Cumartesi günü bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“TÜM BİRİMLER İLE İLGİLİ KOORDİNASYON VE İLETİŞİMİNİ ÜSTLENDİK”

Bu sene Bolu Belediyespor Sportif Direktörlüğüne getirilen Yılmaz Özen yemek sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Özen, birçok dalda mücadele ettiklerini ve tüm branşlarda başarılı olmayı her zaman hedeflediklerini dile getirdi. Özen: Bu akşam sayın Abdullah Uzun bizleri basketbol takımımızı sezon öncesi moral yemeğinde birleştirmek için davet etti. Güzel bir akşamı birlikte paylaştık. Kendisine teşekkür ediyoruz. Ben bu sene Bolu Belediyespor Sportif direktörlüğüne başladım. Tüm birimler ile ilgili koordinasyon ve iletişimini üstlendik. Bu hafta hem Basketbol hem de Voleybol maçlarımız başlıyor. Yeni sezon tüm branşlarımızda başarıyı hedefliyoruz. Yeni sezon herkese hayırlı olsun” dedi.

“CUMARTESİ GÜNÜ TARAFTARLARIMIZI SALONA DAVET EDİYORUZ”

Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımı oyuncusu Çağdaş çalış yemek sonrası basın mensuplarına açıklamada bulundu. Çalış, takım adına taraftarlara çağrıda bulundu. Çalış Öncelikle HanMahall Restaurant sahibi Abdullah Uzun'a bizlere böyle güzel bir moral yemeği tertip etmesinden dolayı teşekkür ederiz. Sezonun ilk karşılaşmasına gelirsek. Bizler her sezon olduğu gibi taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bizler onların desteği ile onlarla ivme kazanan destek ve güç bulan bir takımız. Kazanma coşkumuzu onlarla yaşamak istiyoruz. Cumartesi günü taraftarlarımızı salona davet ediyoruz”

“HEDEFİMİZ İLK ÖNCE PLAY-OFF'LARA KALMAK”

Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımına bu sezon Mersin Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği Cemal Bayraktar yemek sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bayraktar Öncelikle bizlere bu akşam misafir eden ve moral veren HanMahall Restaurant sahibi Abdullah Uzun'a ve tüm çalışanlara teşekkür ederiz. Ben bu sene takıma transfer oldum. Bolu'ya gelirken buranın atmosferinin çok iyi olduğunu bildiğim ve yaşamak istediğim için geldim. Sezonun ilk maçında taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz. İdmanlarımız çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Hedefimiz ilk önce Play-Off'lara kalmak. Çalışmalarımız bu aralıkta devam ediyor. Allah'ın izni ile Bolu'yu en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz." diye konuştu. Haber Merkezi