Kırmızı beyazlı ekip Cumartesi sabah ve akşam olmak üzere çift çalışma yaptı. Pazar günü için özel bir teste tabi olan futbolcular tek antrenmanla haftayı tamamlarken, kırmızı beyazlılara Pazartesi gününe kadar izin verildi.
Boluspor cumartesi akşamı Karacasu Hamam Çayırı'nda çift kale maç yaptı. Dar alanlarda oynanan oyunlarda eski ve yeni transferlerin maçı görünmeye değerdi. Tempolu yapılan çift kale maçta birçok oyuncu öne çıkarak, antrenman temposunu artırdılar.
Ali Güzaldal, Gökhan Emreciksin, Dimitrov, Sercan, Oltan, Lokman, Cemil, Hakan, Atacan, Emre, Zlatkov, Fatih Şen, İskender, Emrah ve Melih bir grup oluştururlarken, sarı ve beyaz takım olmak üzere ikiye ayrıldılar. Yeni sezon için çalışmalarına pazartesi günü start veren ekibimiz yavaş yavaş nefes sorununu halederken, saha çalışmalarına da başladı.
Diğer grup da ise Gana ve Fransa'dan gelen yabancılar ile alt yapıdan çıkan oyuncular yer aldı. Bu gurup da yapılan çalışmada da kıyasıya bir mücadele ortaya çıkarken, Bolusporlu oyuncular bu yapılan yarı alan çift kale maçlarda adeta yorgunluklarından eser bırakmadılar. Yeni sezon öncesi formanın ne kadar pahalı olduğunu bilen Boluspor futbolcular, bir birleri ile yarış içine girdiklerini gösterdiler.