Boluspor transfer komitesi Mustafa Kayabaşı, Adem Alkaşi, İsmail Haktan Odabaşı ve Atabey Çiçek transferlerinin ardından Samsunspor'da forma giyen Haluk Türkeri ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.
Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan ve her geçen hafta kırmızı bölgeye yakınlaşan Boluspor, dış transferde çalışmalarını gizliden gizliye sürdürmeye devam ediyor. Daha önce Mustafa Kayabaşı, Adem Alkaşi, İsmail Haktan Odabaşı ve Atabey Çiçek'i transfer eden kırmızı-beyazlı yönetim, uzun süredir görüştüğü golcü oyuncu Haluk Türkeri Samsunspor'dan sezon sonuna kadar kiraladı. Boluspor tesislerinde tecrübeli oyuncusu Haluk Türkeri için imza töreni düzenlendi. Boluspor tesislerinde düzenlenen imza törenine Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Asbaşkanı Cüneyt Koparan, Profesyonel Futbol Şube Başkan Yardımcısı Kaan Semercioğlu, Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Başkanı İsmail Duru ve Amatör Şube Asbaşkan Yardımcısı Samet Karakış katıldı.
“BİZE KATKI SAĞLAYACAKTIR”
İmza töreninde bir konuşma yapan Profesyonel Futbol Şube Sorumlu Başkanı İsmail Duru Göreve geldiğimiz günden beri transfer çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Uzun zamandır görüştüğümüz Haluk, arkadaşımızı da bugün kadromuza katmış bulunmaktayız. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun. İnşallah atacağı gollerle bize katkı sağlayacağına inanıyor ve güveniyoruz” dedi.
“BİRKAÇ OYUNCUYLA GÖRÜŞME HALİNDEYİZ”
Transfer çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Duru Transfer çalışmalarımız devam edecek. Görüştüğümüz arkadaşlar var. Birkaç isimle daha görüşme halindeyiz. İnşallah o isimlerle mutlu sona ulaşırız. Dediğim gibi transfer biraz süreç istiyor. Şuanda beklemediğiz” şeklinde konuştu.
“BÜYÜK BİR CAMİAYA GELDİM”
Boluspor'la sezon sonuna kadar anlaşma sağlayan tecrübeli santrafor Haluk Türkeri ise Öncelikle transferimde emeği geçen arkadaşların hepsine teşekkür ediyorum. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Büyük bir takım. Şuan ki durumunu hak etmiyor gerçekten. Boluspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. İnşallah Boluspor'u ait olduğu yerlere takım arkadaşlarımla birlikte getireceğimize inanıyorum” ifadelerine yer verdi.
“KENDİME GÜVENİYORUM”
Bir basın mensubunun Boluspor gol yollarında sıkıtı yaşıyor. Buna merhem olacağına inanıyor musun?” sorusu üzerine golcü oyuncu Haluk Türkeri İnşallah. O yüzden Boluspor'a geldim. Kendime güveniyorum. O yüzden iyi düşünüyorum ve iyi olacağına inanıyorum” diye konuştu.