Devre arası transfer döneminde Samsunspor'dan Boluspor'a transfer olan ve sözleşmesi sona eren forvet oyuncusu Haluk Türkeri, transferine dair özel açıklamalarda bulundu.
Sakatlığından dolayı kötü bir sezon geçirdiğini belirten Haluk Türkeri, 2013-2014 sezonunun ilk yarısında Samsunspor'da fazla forma şansı bulamadığım için devre arasında Boluspor ile anlaştım. Fakat burada da sakatlıklardan dolayı tam anlamıyla istediğim bir sezon geçiremedim. Şuan için Boluspor ile olan sözleşmem sona erdi. Türkiye'de 1. Lig'den, 2.Lig'den ve Almanya Bundesliga 2'den görüştüğüm takımlar var. Zaman ve şartlar neyi gösterir bilemiyorum ama benim düşüncelerimin arasında PTT 1. Lig'de devam etmek var. Bunun sebebi de gerçek Haluk Türkeri'yi bir türlü şanssızlıklardan dolayı memleketimde bir türlü gösteremediğimden kaynaklanıyor” dedi.
BOLUSPOR'DA GOLÜ YOK
PTT 1. Lig'de Denizlispor, Samsunspor ve Boluspor formaları giyen Haluk Türkeri, PTT 1. Lig'de 54, Türkiye Kupası'nda 1 olmak üzere toplam 55 karşılaşmada görev alırken, 6 kez de gol atma başarısı gösterirken, Boluspor ile gol sevinci yaşayamadı.