Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez seçim çalışmalarına Tabaklar Mahallesinde devam etti. İki gündür seçim çalışmalarını Tabaklar Mahallesinde sürdürdüklerini dile getiren Gülez, kalan bir ay içerisinde Bolu'nun tüm mahallelerini ziyaret ederek selam verilmemiş tek vatandaş bırakmayacaklarını dile getirdi.
“Halkımız ne istiyorsa o olacak”
Seçim günü yaklaştıkça çalışmalarını sıklaştırdıklarını belirten Şükrü Gülez; Seçim gününe kadar Bolu'da yaşayan tüm vatandaşlarımızı ziyaret edip sorunlarını dinlemeyi amaçlıyoruz. Kalan 1 ay içerisinde daha yoğun bir tempoyla çalışıp elini sıkmadığımız tek vatandaşımız dahi kalmayacak. Bizim için Bolu'da yaşayan her ferdin fikri ve düşüncesi çok önemlidir. Seçim gezilerinde görüştüğümüz vatandaşlardan çok farlı düşünceler ortaya çıkıyor. Biz herkesin düşüncesini dinlemek ve değer vermek zorundayız. Çünkü bu şehri onların istekleri doğrultusunda şekillendireceğiz” ifadelerine yer verdi.
“Dün ne söyledikse bugünde aynısını söylüyoruz”
Yaptığı açıklamada Bolu halkına seslenen MHP Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez; Halkımız bize güvensin. Biz hiçbir zaman bizlere güvenenlerin başlarını önlerine eğmedik. Bundan sonrada eğmeyeceğiz. Biz dün ne söylediysek bugünde aynısını söylüyoruz ve yarında aynı cümleleri söyleyeceğiz. Bu dava Vatan ve Millet davasıdır. Bu davanın içerisinde olan herkes hiçbir zaman küsmeden, kırılmadan hiç kimsenin görev vermesini beklemeden mücadelesine devam etmiştir. Bu dava onurlu insanların davasıdır. Halkımız şunu çok iyi bilsin ki, ne geçmişimizde, nede gelecekte halkımızı hayal kırıklığına uğratacak bir oluşumun içerisinde olmadık olmayız da” ifadelerini kullandı.
Gülez Hocali'yi unutmadı
Konuşmasının sonunda Hocali katliamına da değinen Şükrü Gülez şu ifadeleri kullandı; Bugün 22 yıl önce tüm Dünyanın gözleri önünde 613 tane Türk kardeşimizin Ermeniler tarafından katledilişinin acısını yaşıyoruz. Ne yazık ki topraklarından kovulan ve bugün Azerbaycan'da sürgün hayatı yaşayan Dağlık Karabağ bölgelinin öz evlatları hala topraklarına geri dönemiyor. Dünyanın dört bir tarafında zulüm gören insanlara yardım eli uzattığını iddia eden Ak Parti hükümetinin Dağlık Karabağ bölgesinde ki vatandaşlarımızın çektiği zulmü görmesini istiyoruz. En azından Dünya tarihinin en büyük katliamlarından olan Hocali katliamını Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak Ermenilerin yaptığı bir katliam olarak kabul etmesini ve oradaki Türk kardeşlerimizin en azından gönüllerinin alınmasını istiyoruz. Öyle ekranların karşısına geçip, ‘Tek Millet iki Devlet' nutukları atmakla bu işler olmaz. Madem tek milletiz o zaman bunun gereğinin yerine getirilmesi gerekiyor.”