Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Kader Garipoğlu seçim çalışmalarına mahalle ziyaretleriyle devam ediyor.

Beraberindeki heyetle birlikte Yukarısoku Mahallesinde seçim çalışmalarına devam eden MHP Milletvekili Adayı Kader Garipoğlu, kapı kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinledi. AKP'li siyasilerin zamanında ‘biz halkın arasından çıktık, onlardan biriyiz' dediklerini hatırlatan Kader Garipoğlu, Bunların 13 yılda nereden nereye geldiklerine hep birlikte tanıklık etti. Tüm Türk toplumu bu değişimi ibretle seyretti. Biz halkın içinden geldik diyenlerin bugün hangi saraylarda, villalarda oturduğunu görüyoruz. Milyon liralık makam araçlarına ‘çerez parası' diyecek duruma ulaştılar. Artık tüm halkımız bunun farkına varmış durumdadır. Bu onurlu insanları hiç kimse yalanlarıyla kandıramayacak” ifadelerine yer verdi.

“YENİ TÜRKİYE'DE ONLAR ZENGİNLEŞTİ HALK DEĞİL”

Bolu gibi batıda İstanbul ile Ankara gibi iki şehrin ortasında olan bir il'de dahi kenar mahallelerin halinin 60'lı yılların Türkiye'sini yansıttığını belirten MHP Milletvekili adayı Kader Garipoğlu AKP eski Türkiye, yeni Türkiye diye kendince bazı siyasi propagandalar yapıyor. İşte AKP nin yeni Türkiye'si… Gelsinler Bolu'da Yukarısoku mahallesini görsünler. Bunlar kendi yaşadıkları lüksü ve şatafatı tüm vatandaşların yaşadığını sanıyorlar. Eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında tek bir fark var. AKP li siyasetçilerin zenginleştiği malı götürdüğü bir Türkiye'leri var. Zenginleşen vatandaş değil onlardır. Vatandaşımız nasıl bir yeni Türkiye istediğini sandıkta herkese gösterecektir” dedi. Haber Merkezi