Bolu Halk Bankası Merkez Şube Müdürü Özgür Özcan ve Şube Yönetmeni Aysel Demirtaş, BESOB Başkanı Tahir Gayret'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Bolu Halk Bankası Merkez Şube Müdürü Özgür ÖZCAN ve şube Yönetmeni Aysel DEMİRTAŞ, Birlik Başkanı Tahir GAYRE'i ziyaret ettiler. Halk bankası Şube Müdürü Özgür ÖZCAN ve Aysel DEMİRTAŞ, Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nin 24. Olağan Genel Kurulunda esnaf ve sanatkarlarımızın takdir ve güvenlerini kazanarak Başkanlığa tekrar seçilen BESOB Başkanı Tahir GAYRET'i kutlayarak tebrik ettiler.
Ziyaret esnasında özellikle esnaf ve sanatkarların sicil işlemleri tahsilatlarının yatırılmasında esnaf ve sanatkarların çektikleri sıkıntılara çözüm bulmak için yapılacak çalışmalar ve esnaf ve sanatkarların kullandıkları krediler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.BESOB Başkanı Tahir GAYRET Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, T.C. Halk Bankası ve Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak esnaf ve sanatkarlar sicil işlemleri tahsilatları için üyelerimizin bankaya yönlendirilmesi mecburiyetini aşmak için uğraştığımız gayretlerimiz sonuç verme aşamasına gelmiştir, önümüzdeki günlerde bununla ilgili gerekli alt yapıyı da kurup üyelerimizi bu yükten kurtaracağız dedi.
Birlik Başkanı Tahir GAYRET, Bolu Halk Bankası Şube Müdürü Özgür ÖZCAN ve Şube Yönetmeni Aysel DEMİRTAŞ'a bu nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.