Boluspor'un efsane kalecisi geri dönüyor. 1985-1986 yıllarında Boluspor ile yolu kesişen Naser Halitoviç, futbolculuk döneminin ardından kırmızı beyazlı ekibe alt yapıda kaleci antrenörlüğü yaparak hizmet verecek.
Kırmızı beyazlı ekip ile yaşadığı şampiyonluğun ardından tarihe geçen Yugoslav kaleci Naser Halitovic, Bolu'ya geri dönüyor. Boluspor forması ile 97 kez sahaya çıkan Halitovic, 8496 dakikada sahada kalarak ter dökmüştü. 1985-1986 yılında yaşanan şampiyonluğun mimarlarında olarak Boluspor'un Süper Lige çıkmasına imza atan Halitovic, bundan sonraki döneminde de kaleci antrenörü olarak alt yapıya hizmet edip iyi kalecilerin çıkması için mücadele edecek.
Boluspor yönetiminin Halitoviç'e kapıları açıp vefa göstermesi taktirle karşılanırken, efsane kalecinin önümüzdeki günlerde görevine başlaması bekleniyor. Kırmız beyazlı ekibin alt yapısında yıllardır kaliteli eldivenlerin çıkmaması sonrasında, tecrübeli eski kalecinin Boluspor alt yapısında kaliteli kaleciler yetiştirmesi hedefleniyor.