İl Genel Meclisi Nisan Ayı toplantıları devam ederken, önceki dönemde İl Genel Meclis Başkanı olarak görev yapan Mücahit Kutlu ve bazı meclis üyeleri, yeni göreve gelen Meclis Üyeleri ve Başkan Yaşar Yüceer'e tebrik ziyareti gerçekleştirdi.
Geçtiğimiz dönemde İl Genel Meclisi Başkanı olarak görev yapan Mücahit Kutlu beraberinde eski meclis üyeleri İlhan Serçe, Recai Namdar, Taner Laçin ve Kemal Aydınöz ile birlikte, yeni meclis üyelerini ziyaret etti. İlk olarak Meclis Başkanı Yaşar Yüceer ile bir araya gelen Kutlu ve beraberindekiler, daha sonra meclis salonunda üyeleri tebrik ettiler.
Meclis toplantısı öncesinde bir konuşma yapan Mücahit Kutlu, yeni dönemde görev alan meclis üyelerine başarılar dileyerek, Yerel seçimlerden sonra sizler Bolumuza güzel hizmetler, insanımıza iyi hizmetler yapmak için vatandaşlarımızın kıymetli oyları ile seçildiniz. İnsanı yaşat ki; devlet yaşasın felsefesi ile insanlarımıza hizmet için büyük bir çaba içinde olacaksınız. Bizlerin gerek 5 yıldan beri gerekse 10 yıldan beri birlikte görev yaptığımız arkadaşlarımız var. Bizlerde eğitimden sağlığa, turizmden tarıma, spordan eğitime, jandarmaya kadar birçok faaliyet alanında İl Özel İdaresi olarak hizmet ettik. Sizlerde edeceksiniz. Bolu insanının hak ettiği güzel hizmetleri yapacağınıza kuşkumuz yok. Geçmişten günümüze kadar baktığımızda İl Özel İdaresinin güzel hizmetler yaptığını fark edeceksiniz. Bütün arkadaşlarımızın komisyonlarda yapacağı çalışmalarda daha önceki arkadaşlarımızın çalışmaları da size ışık tutacaktır. İl Özel İdaresinde kurumsal anlamda çok nitelikli personel olduğunu sizlere hatırlatmak isterim. İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisinin kurumsal yapısı ile birlikte en güzel çalışmaları inşallah yapacaksınız. Bizler görevimizi tamamladık. İnşallah Allah size uzun yıllar görev yapmayı nasip etsin. Bir günün, bir saatin bile önemi çok fazla. Bunun kıymetini bilmek lazım. İnsanımıza hizmet etmek ne kadar çok yapılırsa yapılsın azdır daha fazlasını yapmak gerekir. Gece gündüz yılmadan, bıkmadan yüksek görev bilinciyle çalışacağınıza inanarak birikim anlamında faydalanılmak istenirse her zaman görev hazır olduğumuzu bilmenizi isterim. Bizler her zaman sizlerin emrinizdeyiz. Allah yar ve yardımcınız olsun” diye konuştu.
İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'de Geçmiş dönemlerde burada yaptığınız kurumsallaşmada, bir adım daha ileriye gitmek için elbette sizlerin görüşlerine ihtiyacımız olacak” diyerek ziyaretlerinden dolayı Kutlu ve beraberindekilere teşekkür etti.