14 Şubatta yapılacak olan Ziraat Odası seçimleri öncesi yoğun bir şekilde ziyaretlerine devam eden Bolu Ziraat Odası Başkan Adayı Hakkı Fidan İl genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'i makamında ziyaret etti.

Yaklaşan seçim takvimi sebebiyle saha çalışmalarını yoğunlaştıran Hakkı Fidan ve ekibi, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer'e çiftçilerin sorunları ve bu sorunların çözümü ile ilgili projelerini anlattı.

Amacının her konuda çiftçilerin menfaatini gözetmek olduğunu söyleyen Fidan, mevcut yönetimin çiftçiye yeterli derecede hizmet verilmediğini, buna kayıtsız kalınmamasının gerektiğini ifade etti.

Bolu Ziraat Odası Başkan Adayı Fidan, 12 yıldır Ziraat Odasında görev yapan yönetim gördüğüm kadarıyla çiftçinin sorunlarına kulak tıkamış durumdadır. Ayrıca 2011 yılında kongrede bir daha aday olmayacağını ifade eden Sayın Yamantürk neden hizmet veremediği bir odaya tekrar aday olmuştur. Karşımızda yorulmuş, yeniliklere kapalı ve proje bile üretemeyen bir yönetim var. Ziraat Odamızın taze kana ihtiyacı var. Bu da bizde mevcut. Delegelerimizin teveccühü ile oda yönetimine seçilirsek, profesyonel ekibimiz hazırladığımız projeler ile birlikte çiftçimize karşılık beklemeden onların menfaatlerini gözeterek çalışacağız” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer'de Hakkı Fidan ve ekibine çıktıkları bu yolda başarılar dilerken,

Fidan ve ekibine göreve gelmeleri durumunda desteğe ihtiyaç duyulduğu her durumda yardımcı olunacağının sözünü verdi. Haber Merkezi