Konya galibiyeti sonra çıkan on bire cezalı Barbaros'un yerine Vedat konularak devam ettirilmiş. Sahaya dizilişlerine baktığımız zaman iki hocada aynı anlayışla oyuna başladılar. Maçın başında kaçırdığımız 2 pozisyon maçı bir anda ısındırdı derken, verilen penaltı ve kırmızı maçın tansiyonunu da arttırdı. Oğuz hoca Vedat'ı sağ beke alarak devreyi tamamladı. 2. yarı başlarken Aziz, Gencer değişikliği tabelaya yansıyınca homurdanmalar başladı. Herkes Aydın beklerken Aziz'in çıkmasını şöyle değerlendirebiliriz; Oğuz Hoca alan savunmasına döndüğü için çok fazla savrulan oyuncu istemediği için bu tercihi yaptı diye düşünüyoruz. Ama defanstaki yer değişikliği ise bizce hata! Hata nerede diye düşünürsek Gencer bu takımda sağbek oynadı ve şu anki çabukluğu Dixon'a göre daha iyi, ikinci yanlış Gencer'in içeri alınması. O zaman Gohu ile oynaması gereken oyuncu Gencer, Muhammet'e göre hem sert hem hamle önceliği alabilecek oyuncu. Gohu ile Muhammet'in bire bir oynaması büyük hata idi, zaten yediğimiz goller Gohu'ya yapılan fauller, bunlarda da hakem aynı faulleri Dejau vermedi, Gohu'nunkiler de ise düdük ağızda bekledi.

Yediğimiz gollerin (son gol hariç) ilk gol uzun taç, ikinci ve üçüncü gol Bilalaziz mükemmel kesiyor ama takımımız ne alan savunması yapıyor, ne adam! Demek ki Oğuz hoca bu çalışma ve eşleşme sıkıntılı. Bu maçta oyuncularımız çok çalıştı, çok arzulu oynadılar. Ama iki haftadır hakem atamalarıyla yapılamayanlar, ne yazık ki bu hafta becerebildiler. Ben buradan şöyle bir iddiada bulunayım; Amaç Konya'nın play-off şansını yükseltinceye kadar ki süreçte Boluspor ve Karşıyaka'yı engellemek demek istemiyorum ama yavaşlatalım hesabı diyelim.

Kayseri, Manisa, Rize 2 veya 6'sı garanti. Bu 3 takımı arkadan zorlayan, oyuncu kalitesiyle Boluspor, istek-arzu-hırsı ile Karşıyaka takımı geçen hafta hiç ilgisiz pozisyonda Tavşanlı maçı kırmızı kartı var. Boluspor geçen hafta penalt- kırmızı (Konya), Karşıyaka bu hafta verilmeyen gol (kırmızı kart) Boluspor (çok basit kırmızı) sarı olsa kimse bir şey demez.

Ama Oğuz Hocaya da buradan şunu söylemek istiyorum; gençti-yaşlıydı, koşuyordu-koşmuyordu, eldivenini attı takıntılarını bırakıp, kadroyu yaparken daha dikkatli olmalıyız.

Yönetimimize buradan seslenmek istiyorum. Bu zor gözüken zamanlarda kafalarında başka planları olan ve iyi maske takanların tuzağına düşülmemeli. Bu zor zamanlarda en büyük tehlike içerde olup, kendini kurtarma çabalarında olan kişi ve kişilere dikkat edin derim.

Her zaman sadece gayesi arma olan kişileri bulamazsınız. İlk darbeyi sadece Boluspor üzerinden para kazanmak, mevkii kovalayan , bu mevkiye gelmek için işbirliği yapan veya yüzüne maske takan kişilere dikkat derim. Bu takım sonuna kadar desteklenmeli. Menfaat düşünülmeden, hesaplar yapmadan. Takımımıza Adana maçında başarılar.