Bolulu Bölgesel Hakemler, hafta sonu Manisa'da düdük çalacak. Geçtiğimiz hafta 3. ligde görev yapan başarılı hakemlerden Semih Güner, Manisa'da Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Soma Sotesspor maçında düdük çalacak.

2014-2015 sezonu öncesi ilimizden Bölgesel Lig Hakemliğine yükselen başarılı hakemler BAL Ligi maçlarında görev alamaya devam ediyor. Daha önce bir çok BAL Ligi maçına çıkan Bolu'nun başarılı hakemlerinden Semih Güner, 2 Kasım Pazar günü saat 13:30'da Manisa Mümin Özkasapspor Tesislerinde oynanacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor-Soma Sotesspor maçını yönetecek. Manisa derbisi olarak gösterilen maçta düdük çalacak olan Semih Güner'in yardımcılıklarını yine Bolulu hakemlerden Arif Egün ve Can Durgut yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Samet Yağcı yapacak.

ELVAN KUZEYTEPE BALIKESİR YOLCUSU

Bölgesel Amatör Liglerin başlamasıyla birlikte ilimizi diğer illerde temsil eden Bolulu Gözlemciler BAL Ligi maçlarında görev almaya devam ediyor. Daha önce iki kez Eskişehir'de görev alan Bolulu Bölgesel Lig Gözlemcilerinden Elvan Kuzeytepe'de hafta sonu Balıkesir'de Sındırgı Belediyespor ile Yeni Çanspor maçının gözlemciliğini yapacak.