Boluspor U21 takımının, Adanaspor U21 ağlarına gönderdiği toplardan birisinin saha içerisinde gol olup olmadığı tartışılırken maç sonu objektiflerimize yansıyan golü gören maçın hakemleri doğru bir karar vermişiz diyerek derin bir nefes aldılar.

U21 karşılaşmasında Boluspor'un 90+2'de attığı tartışmalı gol sonrası hakemler maç sonu derin bir nefes aldı. Adanaspor karşısında üstün bir futbol ortaya koyup maçı farka taşıyan Boluspor U21 takımının son dakikalarda attığı gole misafir takım uzun süre itiraz etmişti. Karşılaşmayı 90 dakika an be an takip ederken Kırmızı Beyazlı ekibimizin attığı 4 ‘üncü gol objektiflerimize yansıdı.

Sağ kanattan Mücahit Özkul'un getirdiği topta arka direğe doğru yapılan ortada Gökhan Akılı gelen ortaya uçarak kafa vurdu ve Adanaspor U21 kalecisi Mustafa Ahat iki hamlede topu çizgiden çıkarmaya çalışsa da çizgiyi geçen top sonrası maçın 1'inci kıdemli yan hakemi Derya Şanlıtürk gol kararı ile 4'üncü golü verdi. Gol kararına Adanaspor'lu oyuncular uzun süre itiraz etti.

Karşılaşmada son pozisyon kare kare objektiflere yansırken bu gole çok itiraz edilmesine rağmen karar değişmedi ve karşılaşmanın 4'üncü golü sonrası hakemler objektiflerimize kare kare yansıyan golü incelerken doğru bir karar vermişiz diyerek derin bir nefes aldılar. Yusuf Eray Akkoloğlu