BAL Ligi temsilcimiz Kıbrıscıkspor sahasında hakeme teslim olmaktan kurtulamadı. Ligde oynadığı maçlarda herkesin takdirini alan temsilcimiz, ilk defa sahasında Kütahya Dumlupınar'a hakemle birlikte puan kaptırdı.

İlimiz temsilcisi Kıbrıscıkspor BAL Ligin'de mücadelesini vermeye devam ediyor. Sahasında Cumartesi günü Kütahya Dumlupınar ile karşılaşan Kıbrıscıkspor, ağır şartlara rağmen oyunu ile yine alkış almasını bildi. Rakiplerine oranla genç bir kadro ile mücadele eden temsilcimiz, iç saha avantajını Dumlupınar maçında da kullanmak istiyordu. İlk yarı rakibine oranla etkili olup golü isteyen taraf olan temsilcimiz Kıbrıscıkspor, istediği gole ilk 45 dakikada kavuşamadı.

Genç bir kadro ile rakipleri ile savaşan Kıbrıscıkspor centilmence mücadele ederken, Dumlupınar maçında da golü isteyen taraftı. Misafir Kütahya Dumlupınar ekibimiz karşısında oyunu biraz geride kabul ederek, maçtan adeta bir puan isterken ikinci yarının ortalarında Kıbrıscıkspor orta sahada kaptırılan şok bir topla kalesinde beklenmedik golü gördü.

Golden sonra moral bozmayan temsilcimiz beraberlik golü için Kütahya Dumlupınar kalesine yüklenirken, Hatay bölgesinden gelen maçın orta hakem takdir haklarını misafir takımdan yana kullandı. Maçın son dakikaların da gelişen Kıbrıscıkspor atağında da kaleci Kıbrıscıkspor'lu oyuncu Nurettin'e ayakları ile havada sert girince, genç oyuncu ceza sahası içinde yerde kaldı. Bu harekete devam kararı veren maçın hakemi kararı ile adeta şaşkınlık yaratırken, penaltısı verilmeyen Kıbrıscıkspor oyuncusu Nurettin'i kaybetti. Sert harekete maruz kalması sonrası kolu kırılınca genç oyuncu hastaneye kaldırıldı. Kıbrıscıkspor da sahasında hakemle mağlup oldu.