Adana Demirspor karşısında alınan 2-1 mağlubiyetin şokunu yaşayan Boluspor, kalesinde gördüğü ikinci gole uzun süre itiraz etti.

Adana Demirspor karşısında iyi oynadığı anlarda rakip kalede ikinci gol için atak yapan Boluspor, İskender Alın'ın yerde kalmasına devam diyen hakemin kararı sonrasında kontra atak yiyince kalesinde ikinci gole engel olamadı. Karşılaşma genelinde verdiği kararlarla dikkat çeken Mustafa İlker Çoşkun, yardımcıları ile birlikte verdiği kararlar çok tartışıldı. İskender Alın'a yapılan hareket sonrası devam kararı verince, adeta kenar yönetim Besim Durmuş ve yardımcıları adeta çileden çıktı.

Pozisyonun devamında Efe İnanç'ın attığı golle kalesinde ikinci golü gören Boluspor'da sinirler gerilirken, hem yan hakeme hem de orta hakeme sert bir şekilde itirazda bulundular. İskender‘e yapılan faul sadece seyretmekle kalan karşılaşma hakemleri, maçın bitimine kadar yönetimleri ile tepki çektiler. Karşılaşma içinde yapılan itirazlar maç sonunda da uzun bir süre devam edilirken, maç sonunda kenar yönetim saha ortasında uzun süre tepkilerini ve itirazlarını yapıp ‘hakkımız yendi' dediler.