Nike Premıer Cup 2014 Şampiyonası ilk maçları oynandı. Günün ilk maçını oynayan Boluspor U15 takımımız, turnuvanın güçlü ekiplerinden FK Austrıa Wien takımı ile karşılaştı. Kırmızı beyazlı ekibimiz şansız bir yenilgi alırken, maçın hakemlerinin etkisi oyuna yansıdığı göründü.
Boluspor U15, şampiyonanın ilk maçında FK Austrıa Wien takımı ile karşılaştı. Dün saat 12:00 de başlayan karşılaşmada takımımız oyuna kontrollü başlarken, her iki takımda ilk 10 dakikada karşılıklı ataklarla pozisyon arasa da üstünlük sağlayamadılar. Ev sahibi olduğu için maçın hakemlerinin de tutumu ortaya çıkarken, basit pozisyonlarda takımımızın görmüş olduğu basit sarı kartlar takım direncinin düşmesine neden oldu. Rakibin sert haraketlerini görmezden gelen maçın hakemleri FK Austrıa Wien takımına maç içinde avantaj sağladılar.
Rakibine pozisyon vermemek için oyunu orta sahada kontrol etmek isteyen Boluspor U15, kalesindeki ilk golü duran top organizasyonunda gördü. FK Austrıa Wien takımı kulandığı serbest atışda kale önünde oluşan karanbolde defans oyuncularımız topu uzaklaştırmaya çalışırken, boşta kalan FK Austrıa Wien takımı boş kaleye topu göndererek öne geçti. İlk yarı bu skorla tamlandı.
İkinci yarıda beraberlik sayısı için rakip kaleye giden Boluspor U15 bulduğu poziyonlardan sonuç alamadı. FK Austrıa Wien takımı oyunu geride kabul ettiği anlarda Boluspor atağında topu kapıp çabuk oynaması ile kontra atağa çıkarken, bu pozisyonda kırmızı beyazlı defansı eksik yakalayınca maçta ikinci gol geldi. Boluspor turnuvanın ilk maçında 2-0 geriye düştü.

Hakemlerin sarı kartları ilede direnci tamanen düşen ekibimiz, ilk maçı mağlubiyetle tamamladı.