Hafta sonu Bolu'nun dört bir yanında yayla bayramlarının coşkusu yaşandı. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Genel Meclis Üyeleri Erol Özak ve Sezai Çavdar ile birlikte vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

Cumartesi ve Pazar günü Bolu'nun birçok yaylasında yayla bayramı coşkusu yaşandı. Havanın güzel olması nedeniyle vatandaşların akın ettiği yaylalarda mevlitler okunurken, güreş müsabakaları da izleyenleri mest etti. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'da beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Genel Meclis Üyeleri Erol Özak ve Sezai Çavdar ile birlikte yayla bayramlarında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Partililer Cumartesi günü Mudurnu'nun Taşkesti Beldesine bağlı Pürenli Yaylası yayla bayramına ardından Belkaraağaç Yayla bayramına katıldı. Pazar günü de birçok yaylada bayram vardı. AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl Genel Meclis Üyeleri Erol Özak ve Sezai Çavdar sabahın erken saatlerinde Merkeşler Köyü Gökçe Parmak Dede Türbesi Mevlidine katıldı. Ardından Susuzkınık Köyünde Mücahit Ay'ın oğlu Fatih Ay'ın sünnet mevlidine katılan Ercoşkun ve beraberindekiler, daha sonra Topardıç Yaylası Bayramına geçti. Vatandaşın coşkusuna ortak olan AK Partililerin Çampınar Köyü Yaylasının serin havasında kutlanan bayramın ardından son durağı ise Seben Kaşbıyıklar Köyü Yayla bayramı oldu.

Hafta sonunda gerçekleştirdikleri yayla ziyaretlerinde vatandaşın yoğun ilgisinin kendilerini mutlu ettiğini dile getiren AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Ankara'nın yoğun temposundan fırsat buldukça Bolu'ya gelerek vatandaşlarla bir arada olduklarını ve onların sıkıntılarını dinleme fırsatı bulduklarını söyledi. Bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirten Ercoşkun, Yaylalar bizim kültürümüzün bir parçası. Düzenlenen yayla bayramlarına mümkün olduğunca katılmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın coşkusuna ortak olmak bizleri mutlu ediyor. Bu hafta sonunda oldukça yoğun bir program dahilinde bütün yayla bayramlarımıza katılmaya gayret gösterdik. Bir kez daha emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.